התייעצות לגבי התקנת שיש

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לעזרת המבינים,
מתקין שיש נתן לי תוכנית כזו להתקנה:
הוא טוען שלעשות משטח שלם עם שני חורים לכיור זה לא טוב לשיש ועדיף לעשות חיבורים.
אינטואיטיבית נראה לי פחות טוב, והייתי מעדיפה משטח שלם, מה אומרים המבינים? תודה
1725536279648.png

• הוסף לסימניות
גם לי הציעו כך (ובסוף עשיתי את זה רק בזוית ולא בכיור), האמת שאם כבר חיבור שיהיה באמצע הכיור וכך פחות רואים את זה, לא כ"כ הבנתי את המידות אבל אם זה שיש גדול וגם יש לו צורת רי"ש ודאי שחייב חיבור, אבל אם המידות לא גדולות אפשר גם בלי בכלל, כאן יש לכם 3 חורים, 2 כיורים וכיריים, מה שיכול לגרום שהשיש יפגם לכן חייב לפחות חיבור אחד, אבל אני באמת לא מבין מדוע צריך שני חיבורים.

• הוסף לסימניות
לא מכירה
אצלי, שיש הרבה יותר גדול
יש חיבור רק בכיריים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום וברכה,וודאי שלפי הסקיצה הזאת זה לא בריא לשיש כי אין לו יותר מידי על מה להיתפס כיור זה כבד תוסיפו את הכלים זה יוצר כובד לכן ראיתי את המידות של המטבח שלך ואין צורך מעבר לחיבור 1 בלבד מכיוון שחייב אותו כדי להתחבר (הוא יחייב אותך במידה פעמיים כמו כל מתקין) עשיתי לך ציור בזריז באפשרויות וכמובן תרחיקי את הכיורים מהקצה כמו שציירתי רק תוסיפי לזה מידות.

• הוסף לסימניות
רק להרגיע- איש שיש טוב עושה את החיבור מאד מאד עדין. בוודאי שרואים חיבור, אבל לא משהו שבולט ומציק בעין.

• הוסף לסימניות
בעיקרון באלכסון זה יהיה פחות מורגש כי תוכל להניח שם בר מים וכד' כך שזה יהיה מוסווה אבל כמו שהזכירו אם עושים את החיבור טוב זה יפה, מה שכן אתן לך עצה שלא קשורה לעצם הדילמה, אני נלחמתי עם המתקינים של השיש שידביקו את החיבור כמה שיותר קרוב כך שבהתקנה עצמה זה היה בקושי נראה ובחיבור השני היתה תקלה ולכן עשו ריחוק מעט ושם הדביקו עם חומר בצבע השיש, במקום החיבור הראשון היום זה מאוד מורגש ולא יפה, ובמקום שחיברו עם החומר זה יציב סימטרי יפה ונקי.

• הוסף לסימניות
ברגע שמתקינים שיש הוא לא יושב טובה מסיבה 1 שגופי המטבח לא מפולסים טוב,אז אחרי שהם מפולסים טוב הלוחות מתחברים מצוין והכי חשוב שעושים שיש פורצלן שימו לב שהם יחסכו עליכם ויחברו את הלוחות שיש בדבק שיש רגיל ולא דבק שיש לפורצלן וזו בעיה בפני עצמה כי זה חומר גמיש שעובד ויוצר סדקים בחיבור זה יורגש בערך לאחר חצי שנה עד שנה שבת שלום

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לעזרת המבינים,
מתקין שיש נתן לי תוכנית כזו להתקנה:
הוא טוען שלעשות משטח שלם עם שני חורים לכיור זה לא טוב לשיש ועדיף לעשות חיבורים.
אינטואיטיבית נראה לי פחות טוב, והייתי מעדיפה משטח שלם, מה אומרים המבינים? תודה
צפה בקובץ המצורף 1761601
עפ"י השרטוט אין צורך ב 2 חיבורים, ודאי שלא חיבור שנמצא בסמוך לכיור גם המתקין המומחה שלא רואים חיבור עדיין זה חיבור.
מספיק חיבור בפינה כמו השרטוט שלכם ולא באלכסון.

• הוסף לסימניות
לפי הסקיצה יתכן שיש היגיון ב2 חיבורים מורכב להסביר בכתב.

• הוסף לסימניות
התקנתי בדירות לוחות כמו בשרטוטים ששלחתי,גם התקנו חצי ר' עד לכיור ועוד פלטה וכך נוצר חיתוך באמצע הכיור כל אחד לפי טעמו בשורה התחתונה יהיה לך חיבור 1 איפה שתבחרי ולצערי אני בקשר טוב עם בן דוד שעושה עבודות מעולות (סיפק מעל 200 מטבחים לפרוייקט שעבדתי בו) יש לו מפעל בצפון ומחירים סבירים/טובים בכל אופן שיהיה לך בהצלחה והמון שפע שבוע ומבורך לכל עם ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה