התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח גם לפרטים של הנגר:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח גם למספר של הנגר כתובת מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח גם למספר הטלפון של הנגר a025004163 שטרודל גימל נקודה קום.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל גם פרטים של הנגר
W0548531309

• הוסף לסימניות
אשמח גם
Mrd6742383 בג'ימייל
תדה

• הוסף לסימניות
אם הוא בן דוד, אז זה לא מלחיץ מה הוא יעשה עם הכסף? 😟
קצת מפחיד אותי...

• הוסף לסימניות
מרגיש מכירת חיסול 😆
אשמח לקבלת פרטים
i098352507
בגימייל
תודות !

• הוסף לסימניות
אם אני נותנת לו עכשיו את הפרטים של כולכם ביחד בו זמנית הוא לא משתלט ונותן לכם באיחור של שנתיים.
מה אתן מציעות שנעשה???
הוא בסדר והכל אבל קרציה, ברגע שהתקשרת מבחינתו אמרת לו בא נסגור והוא לא מרפה (יעידו כמה שדיברו איתו אתמול).
הוא ערבי זקן שכבר 40 שנה עושה עבודות נגרות.
עשה מלללא עבודות בירושלים, בני ברק, בית שמש. מטבחים, ספריות קודש, ארונות, ארונות אמבטיה, ספות , שולחנות, ספספלים הכללללל.
אני ראיתי בשולחן מלכים כיסא שעלה שם 1790. הוא מראה לי תמונה ואומר לי אצלי עולה כיסא 490!!! אחד על אחד אותו דבר כלומר 1/3 מחיר!!!

עכשיו את רואה איזה חדר שינה באיזה קטלוג של שפיצר / שולחן מלכים לא יודעת ... הוא עושה לך בולללל במחיר ממש טוב.
כשהוא אומר לכם מחיר זה לא המחיר הסופי לפחות כמה אלפים פחות!! לא למהר לסגור, לעשות לו קצת פרצופים... קיבלתי ביותר זול... הוא ילחץ יגיד שלא מרוויח (יילל, יבכה- בסוף תקבלו את המחיר שרציתם)

• הוסף לסימניות
הוא גם מתכנן.
אם תביאי עבודה הוא יעשה לפיה.
הוא עושה הכל כולל הכל!!!!!
צריך לקחת בחשבון שהוא נודניק
אם הוא שמע שאת צריכה עבודה הוא לא מרפה עד שתקחי אותו( מכאן שאת יכולה גם לקבל מחיר טוב)
עבודה מהממת קיבלת, הכל עיצבת לבד?

• הוסף לסימניות
הרבה ביקשו גם באישי. אני כרגע לא שולחת לעוד אנשים (אלא אם זה ממש דחוף)
בבקשה מי שדיברה איתו/ סגרה איתו / התרשמה ממנו / קיבלה הצעה שתעדכן פה על מנת שאדע איך הוא היה איתכן ולטובת כולם

• הוסף לסימניות
דחוף לי לקבל את הפרטים , אני באמצע לברר על נגרים.
bbk55325 שטרודל והמשך כרגיל

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל שה ממש דחוף S0527602885שטרודל ...
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה