התייעצות התייעצות לגבי כמעט אסון שקרה עם מיני בר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לחוות דעת בנושא

באמצע הלילה ביתי קמה (לא כתוצאה מהריח) והריחה ריח נורא של גומי שרוף בכל הבית, ריח חזק מאוד שהתפשט בצורה חריגה בכל הבית.
ביתי העירה אותנו וחפשנו את מקור הריח, לאחר כחצי שעה שמנו לב שמקור הריח מגיע מהמיני בר, (אציין כי המיני בר מהחברה מוכרת מאוד כרגע לא אזכיר את שמה.) הריח הנורא אגיע מתוך המיני בר עצמו, כשפתחנו את המכסה שנמצא מעל ראינו כי חלק עגול המונח בפנים כולו שרוף ומפוייח.

הרגשתי הייתה שקרה לנו נס ויכלנו להגע ח"ו למצב של סכנה.

התקשרתי בבוקר לחברה והם הסירו אחריות בטענה - 1. כי כנראה המתח חשבל בבית שלי גבוה 2. בימים חמים כאלה יכולים לקרות דברים שכאלה, ועוד כהנה וכהנה

מה דעתכם בנושא?

• הוסף לסימניות
בנוגע לסיבה הראשונה זה תלוי אם היה כתוב בתעודת אחריות ןכדו' אם במקרה כזה האחריות מוסרת והשניה אם אין לה סעיף מיוחד לזה בעיקרון האחריות אמורה להיות.

• הוסף לסימניות
הסיבות שציין אינו נכונות אלא הראו על הסרת אחריות,
השאלה לעניין עגמת הנפש והסכנה שבדבר האם יש ביכולתי לנקוט בצעדים חמורים יותר?

• הוסף לסימניות
זה נשמע שהם מנסים להתנער ממכם בשיטת מצליח.
לדעתי הקו החם של יתד יצליחו להוציא מהם מה שצריך.

• הוסף לסימניות
זה מדור שבועי בעיתון יתד נאמן. המעלה למודעות הצרכנים את הזכויות שלהם.
בין השאר הם מאוד עוזרים במקרים כאלו בדיוק, של התנערות של חברה/חנות מהצרכנים שלהם.
אומרים לך מה החוקים, למי לפנות, וכל מה שצריך לדעת.

הרבה פעמים, רק מהפחד שיפרסמו בעיתון את השם של החברה שנהגה שלא כדין (עושים את זה במקרים נדירים) החברה מתקפלת ומתייחסת ברצינות.
אני יכול לבדוק מה המייל שלהם.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יכול לקרות עם כל מכשיר חשמלי בעונה הזו ה״י.
אז אם מתלקח המזגן או התנור נפנה לחברה המייצרת?

• הוסף לסימניות
1. כי כנראה המתח חשבל בבית שלי גבוה
אף פעם לא שמעתי כזה דבר.
למיטב ידיעתי המתח בכל הבתים בישראל דומה, ואם זה גבוה מהרגיל אצלכם הייתם אמורים לראות את זה בעוד מכשירים (נורות מאירות חזק יותר או מהבהבות, מכשירים מרעישים...) ואפשר גם לבדוק ע"י חשמלאי.
2. בימים חמים כאלה יכולים לקרות דברים שכאלה
אז זה אמור להיות אצל הרבה מאד מהלקוחות שלהם. לא היה חם רק אצלכם...

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לחוות דעת בנושא

באמצע הלילה ביתי קמה (לא כתוצאה מהריח) והריחה ריח נורא של גומי שרוף בכל הבית, ריח חזק מאוד שהתפשט בצורה חריגה בכל הבית.
ביתי העירה אותנו וחפשנו את מקור הריח, לאחר כחצי שעה שמנו לב שמקור הריח מגיע מהמיני בר, (אציין כי המיני בר מהחברה מוכרת מאוד כרגע לא אזכיר את שמה.) הריח הנורא אגיע מתוך המיני בר עצמו, כשפתחנו את המכסה שנמצא מעל ראינו כי חלק עגול המונח בפנים כולו שרוף ומפוייח.

הרגשתי הייתה שקרה לנו נס ויכלנו להגע ח"ו למצב של סכנה.

התקשרתי בבוקר לחברה והם הסירו אחריות בטענה - 1. כי כנראה המתח חשבל בבית שלי גבוה 2. בימים חמים כאלה יכולים לקרות דברים שכאלה, ועוד כהנה וכהנה

מה דעתכם בנושא?
זה לא קשור למיניבר
זה קשור לחשמל שלכם
אם הקומקום היה מחובר שם, אז זה היה קורה עם הקומקום

• הוסף לסימניות
לאחר שיחה נוספת עם השירות לא מוכנים לפצות על עגמת הנפש.

אני משלמת דמי ביטוח והם מוכנים להחליף לי את המכשיר למכשיר מתצוגה ולא מהקופסא.
מעלה תמונות שתבינו את גודל הנס.

ואם בימים חמים כאלה זה יכול לקרות לכל אחד, מחכה לעוד סיפורים כאלה (בתקווה שלא היו וכולם בסדר)

קבצים מצורפים

• 20250814_100823.jpg
    20250814_100823.jpg
    1.8 MB · צפיות: 13
  • 20250814_100842.jpg
    20250814_100842.jpg
    2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לאחר שיחה נוספת עם השירות לא מוכנים לפצות על עגמת הנפש.

אני משלמת דמי ביטוח והם מוכנים להחליף לי את המכשיר למכשיר מתצוגה ולא מהקופסא.
מעלה תמונות שתבינו את גודל הנס.

ואם בימים חמים כאלה זה יכול לקרות לכל אחד, מחכה לעוד סיפורים כאלה (בתקווה שלא היו וכולם בסדר)
נראה גרוע מאד. ושווה בדיקה עם המועצה להגנת הצרכן.
נס גדול היה לכם !!!

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא קשור לחשמל שלכם, וודאי שלא קשור לימים חמים. (ימים חמים זה 47 מעלות בבקעה, המים במיכל שרואים בתמונה מגיעים לרוב ל99 מעלות, אז הימים החמים ישרפו?)
ולא מבין איך זה קרה, זה המכסה של המים החמים, וכנראה שנגמרו המים והמכשיר לא זיהה את זה עד שכל המיכל רתח ושרף את המכסה, מוזר מאוד אמור להיות תרמוסטט בטחון שימנע את זה.
שטיגליץ
טכנאי מוצרי חשמל

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה