כללי התייעצות לגבי לוגו ומודעה בשבילי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם =]

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועיות על הלוגו (השם, העיצוב והכל בעצם) ועל עיצוב המודעה שלי.

תודה מראש לכל העוזרים

ד"א, המייל פיקטיבי

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    3.jpg
    KB 281.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
התחלה טובה!
מודעה מקסימה.

הפריע לי ה"חזרה בלוגו" והצבעוניות במילה צבע, לי היא משדרת מתחיל וקצת חובבני כזה...
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שהוא רוצה להדגיש שתי מילים כביכול: COL | OR
אולי רמז לקול ואור.
ובאופן שעשיתם זה לא ניכר כמו בראשון.
אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;n4937245:
מאד נהנתי מהלוגו. איזה רעיון!

תודה רבה אורי

קלרינט תודה רבה על הערות לקחתי לתשומת ליבי - לגבי המילה בצבע אני חושב שאת צודקת

עכשיו לגבי הלוגו עצמו "אורי ש" עלה על משהו - באמת רציתי לרמז מעבר לפירוש המילה כולור שזה צבע - גם קול ואור - אני גם קריין וטכנאי סאונד - למרות שלתחום הזה צריך מיתוג אחר... ומעבר לזה רציתי שיהיה לי סמליל שאותו אני ישים בתור חתימה על עבודות.

אשמח לשמוע גם מה אתם אומרים על הצבעים של הלוגו?

• הוסף לסימניות
לי גם הפריע הצבעוניות במילה צבע הייתי נשארת בצבעים של הלוגו אפשר כמה גוונים
הלוגו עצמו מצויין! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון של החיבור בין ה 0 ל R נראה טוב! אני חושבת שבהחלט כדאי לעשות כדוגמא של 'קלרינט' בלוגו, שיראה לוגו וסלוגן.
לגבי המודעה- לדעתי החלק העליון לא שייך לחלק התחתון. זה נראה 'תלוש' מדי, מורכב משתי סגנונות שונים.
כל אחד לכשעצמו חמוד מאוד רק שיחד זה לא כ"כ קשור. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים ללוגו, אך צריך עיבוד בביצוע.
כדאי לעבור על הדיוק באותיות שעובי הקו יהיה אחיד.
הR נראה קצת מתוח לרוחב ונותן תחושה של נטוי ימינה. גם הO נראה קצת מסובב ימינה.
לדעתי בצורה מדויקת יותר התוצאה תוכל להיות מושלמת!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מעוד חברים מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הרעיון ממש נחמד.
הכיוון של קלרינט הכרחי כאשר תשים את הלוגו כקרדיט בצד של מודעה. למקרה כזה יש להתשמש גם במשקל יותר עבה, כדי שייראה בקטן.
לגבי הצבעים, למודעה הם טובים, אך כקרדיט בצד של מודעה הצהוב לא ייראה כמעט על לבן.

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'כיוון
עוד קצת וזה מושלם.
תמשיך בלי מעצורים.

יום נעים ומקסים.

• הוסף לסימניות
לי גם הפריע כמו לגרפיקס השילוב של המודעה,
אולי תנסו לכתוב קודם את המעצבים חלומות ואח"כ את הלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה