שאלה התייעצות לגבי מטבח

• הוסף לסימניות
שלום!
בס"ד קיבלנו מפתח במחיר למשתכן, והמטבח בלי ארונות עליונים, הארונות הם לבן מט פשוט, ואני מחפש נגר/חברת מטבחים אמין וזול.
ראיתי המון נושאים על זה, אבל לא יצא לי משהו קונקרטי, וגם הרבה מהפוסטים ישנים מאד.
תודה על עזרתכם.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת להשלמת מטבח? (לא כולם מתעסקים עם זה) או למטבח חדש?

ותכתבי אזור הארץ - אולי יעזרו לך יותר

• הוסף לסימניות
השלמה - ארונות עליונים בלבד.
בבית שמש.

• הוסף לסימניות
הוא מתעסק בזה, וראיתי עליו המון המלצות (לא מניסיון אישי)
052-346-0666

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין לי את הפרטים של מי שעשה לי, אבל לצערי הוא עשה את גוף הארון ולא יצר פתח תחתון. גם לא שם את האלמגוב במיקום שביקשתי. - תכל'ס, המסקנה שלי היתה להיות בשטח בזמן הביצוע ולא לשלם לפני שרואים שהעבודה תואמת את ההזמנה.

• הוסף לסימניות
מעדכן שעשיתי בסוף בנגריית אור-רון שמבצעים את כל המטבח ונותנים אופצייה להתקין לבד בשיטה דומה לאיקאה.
יצא שליש מחיר מכל הנגרים.

• הוסף לסימניות
תוכל לתת פרטי קשר שלהם?

• הוסף לסימניות
בנגרייה נותנים הסבר מקיף ומפורט על צורת הבנייה, עם כל השלבים, היא מדפיסה ממש חוברת (בכתב יד...), עם כל שלבי הבנייה.
ברור שצריך ידיים טובות וידע מקדים כלשהו, אבל כל אברך מעט מוכשר עם רצון טוב יוכל לעמוד בזה.
אגב, התוצאות...
אה, אח"כ לקחתי מהם גם ספרייה...

קבצים מצורפים

• IMG_20250622_144009_272 (1).jpg
    IMG_20250622_144009_272 (1).jpg
    6.1 MB · צפיות: 212
  • IMG_20251017_152446_932.jpg
    IMG_20251017_152446_932.jpg
    5.4 MB · צפיות: 202
  • IMG_20251017_152352_404.jpg
    IMG_20251017_152352_404.jpg
    6 MB · צפיות: 135
  • IMG_20251017_152504_746.jpg
    IMG_20251017_152504_746.jpg
    2.5 MB · צפיות: 137
  • IMG_20250622_144016_545 (1).jpg
    IMG_20250622_144016_545 (1).jpg
    6.2 MB · צפיות: 130
  • IMG_20250622_144022_557 (1).jpg
    IMG_20250622_144022_557 (1).jpg
    6.4 MB · צפיות: 221
  • הוסף לסימניות
בנגרייה נותנים הסבר מקיף ומפורט על צורת הבנייה, עם כל השלבים, היא מדפיסה ממש חוברת (בכתב יד...), עם כל שלבי הבנייה.
ברור שצריך ידיים טובות וידע מקדים כלשהו, אבל כל אברך מעט מוכשר עם רצון טוב יוכל לעמוד בזה.
אגב, התוצאות...
עשית עבודה יפה מאד
כנגר 11 שנים אני לא חושב שאברך ממוצע ידע לבצע אותה...
יש מעטים מוכשרים כמוך שיצליחו.

• הוסף לסימניות
אגב, התוצאות...
וואו זה ממש מדהים שאת כל זה עשית בעצמך
כמה עלה המטבח? וכמה הספריה? לפני כמה זמן? כמה זמן לוקח לבנות את זה לבד ממתי שמבינים את הרעיון?

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש מדהים שאת כל זה עשית בעצמך
כמה עלה המטבח? וכמה הספריה? לפני כמה זמן? כמה זמן לוקח לבנות את זה לבד ממתי שמבינים את הרעיון?
תודה!
המטבח יצא 13K כולל החלפת כל החזיתות למטה והוספת 2 מגירות, זה פורמייקה 'סהרה' הצעות מחיר קיבלתי החל מ20K
הספרייה היא מסנדוויץ' וינטז' 28 מ"מ מאד יקר, כמובן שכולה סנדוויץ', עלתה 8K הצעות מחיר קיבלתי החל מ16K

@חרש עץ אמנם ב"ה יש לי ידיים טובות, אבל מעולם לא למדתי את זה, אני בטוח שכל אברך עם רצון טוב, עם חבר שמבין, עם כלים נכונים, לאט ובטוח, יקבל תוצאה זהה.
טיפים שלמדתי על בשרי, חשוב לראות סרטונים של בנייה כזו כדי להבין איך זה עובד, לא לחסוך בכלים, אני קניתי כלים במאות שקלים אם לא יותר, כמובן אני יכול להשאיל למי שמעוניין, עוד דבר, בכל פעולה, בכל שלב, לחשב 10 צעדים קדימה, חשוב מאד לא לקחת מידות על האפס, תמיד להשאיר רווח בין 3-5 ס"מ, וכמובן למדוד מידות 200 פעם, רצוי עם לייזר. זה מה שאני זוכר...

• הוסף לסימניות
תודה!
המטבח יצא 13K כולל החלפת כל החזיתות למטה והוספת 2 מגירות, זה פורמייקה 'סהרה' הצעות מחיר קיבלתי החל מ20K
הספרייה היא מסנדוויץ' וינטז' 28 מ"מ מאד יקר, כמובן שכולה סנדוויץ', עלתה 8K הצעות מחיר קיבלתי החל מ16K

@חרש עץ אמנם ב"ה יש לי ידיים טובות, אבל מעולם לא למדתי את זה, אני בטוח שכל אברך עם רצון טוב, עם חבר שמבין, עם כלים נכונים, לאט ובטוח, יקבל תוצאה זהה.
טיפים שלמדתי על בשרי, חשוב לראות סרטונים של בנייה כזו כדי להבין איך זה עובד, לא לחסוך בכלים, אני קניתי כלים במאות שקלים אם לא יותר, כמובן אני יכול להשאיל למי שמעוניין, עוד דבר, בכל פעולה, בכל שלב, לחשב 10 צעדים קדימה, חשוב מאד לא לקחת מידות על האפס, תמיד להשאיר רווח בין 3-5 ס"מ, וכמובן למדוד מידות 200 פעם, רצוי עם לייזר. זה מה שאני זוכר...
מדהים, תודה על המידע
איך זה עבד עם הלדים במטבח? אמרת להם שזה מה שאתה רוצה? ואת זה איך התקנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת