התייעצות לגבי מצלמה חובבנית...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
הלכתי לחנות במטרה לקנות את ה ||G9 X mark
העלות שלה היא כאלפיים ש"ח
הציעו לי שם לקחת את ה1300D עם עדשה 18-55 ב1500 ש"ח.
ההתלבטות שלי:
בעד הG9 - קומפקטית
בעד ה1300D - זולה יותר. חשוב לציין שאם אני הולכת עליה, אני לא קונה ציוד נוסף . מצלמה ועדשה ותו לא.
אלו הפרמטרים שאני מבינה בהם... אינני צלמת. רק אישה פשוטה שרוצה לצלם את הילדים שלה והתייאשה מהמצלמות הזולות :)

הייתי רוצה לדעת לגבי איכות הצילום של שתיהן כדי שאוכל להחליט.
הצורך שלי: מצלמה איכותית שתפיק תמונות איכותיות הן בבית והן בחוץ, בעיקר לצילום ילדים ולטיולים.
יש כאן מישהו שיכול לעזור לי?
תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
אם אין כוונה לשדרוג עתידי.
קחו את הG9 II. היא טובה מאשר העדשה הנ"ל [18-55].

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מחפשת המלצה למצלמה איכותית
עד 800 ש"ח
לחברה שרוצה תמונות חדות וברורות
לא מבינה בצילום
תמונות ביתיות

• הוסף לסימניות
לכל העוזרים/ות והמייעצים/ות
תודה רבה!
בסוף הוחלט על הG9 X mark2
ובינתיים (יומיים בערך) היא בהחלט בהחלט מוכיחה את עצמה
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;n5024803:
קופצת על האשכול-
מחפשת המלצה למצלמה איכותית
עד 800 ש"ח
לחברה שרוצה תמונות חדות וברורות
לא מבינה בצילום
תמונות ביתיות

ככל הנראה SX610, מצלמה נהדרת עם אופציה חלקית לשליטה ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelgreen;n5028398:
תודה רבה!
תודה לכולם!

תתחדשי, זו ההחלטה הכי טובה לדעתי למצלמה קומפקטית עד 2,000 ש"ח. היא גם שוקלת רק 206 גרם שזה המעלה של המצלמה הזו.

• הוסף לסימניות
לאלו שקואים את האשכול הזה וכן חושבים על מצלמה 1300D - לא כדאי לקחת את העדשה הזו- חבל על הכסף מראש
כדאי לבקש עדשת זום גדול יותר כמו 18-135
ואם יודעים לצלם יותר טוב עדיף עם עדשת 50 מ"מ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelgreen;n5028398:
תודה רבה!
תודה לכולם!

כדאי שתשובי ותעדכני עוד איזה שבוע מה את אומרת על זה, כדי שעוד אנשים [אני למשל] יהנו וידעו

• הוסף לסימניות
סיכום קצר
מאחת שהציוד האישי שלה הוא הG1X
ומכירה מצוין את:
1.G16
2.פנסוניק (איך שקוראים לדגם ההוא)
3.G9X (הכרות קצרה)
4.SX710 (הכרות קצרה)

אז ככה נתחיל במצלמה שלי G1X

יתרונות: בתאורה מצוינת מוציאים ממנה תמונות מטורפות שא"א להאמין שהם ממצלמה קומפקטית,
יש לה שתי גלגלות ושליטה בכל הפונקציות,
חסרונות: היא כבדה ומסיבית יותר, התאורה ביתית וקשה קשה מאוד לצלם איתה אפילו כשיודעים לכוון
במסיבת סוף שנה של הבת שלי התמונות שלי יצאו יותר גרועות מהתמונות מהמצלמות הכי פשוטות,

סיכום: אומנם אני מוציאה לילדים שלי תמונות מאוד יפות -אבל אין לי פרולגיה של לצלם בכל מצב (אני מתכננת להוסיף פלש ולסדר את הענין)

נמשיך לG16
יש אותה לשתים הסביבה הקרובה שלי שיחקתי איתה המון,
יתרונות: הרבה! היא מצלמה נהדרת מצלמת בכל מצב, התמונות יפות ואיכותיות - לא ממש כמו הG1X אבל אין להשוות נוחות צילום פי 100,
קומפקטית יותר (עדיין פחות מהG9X) מצלמת מהר, בקיצור מצלמה מומלצת,
חסרונות: שכבר אין להשיג אותה (אולי יש בB&H)

לסיכום מי שמשיגה אותה לדעתי היא המושלמת תמורה מול מחיר

המשכנו הלאה לפנסוניק שאין לי מושג מה שמה בישראל
יש אותה לחברה שלי ושיחקתי בה לא מעט,
יתרונות: קומפקטית, נוחה לשימוש תמונות באיכות יפה הייתי מקבילה אותה לG16 באיכות תמונה ובסגנון תפעול,
חסרונות: פחות התלהבתי כי הממשק שלה פחות מוכר ודי מסובך לדעת את כל הפונקציות, בקיצור לקנון לדעתי יש יתרון שאנחנו כבר מכירים אותו,

לסיכום: התמונות מצוינות אבל לא התחברתי למצלמה, (יש הרבה מאוד שכן -בB&H המליצון עליה יותר מעל הG9X)

לתחנה הבאה, הגענו לG9X מארק שתים
ת'אמת קנו אותה רק שבוע שעבר X2 עותקים וכבר ממש מרוצים, הייתי לידה רק 10 דקות אבל ממש התרשמתי,
יתרונות: נראית תותחית, צילום גם בתאורת פלורוסנט איכותי ויפה, קומפקטית ממש ויפה,
חסרונות: מסך טא'צ שמחליף חלק מלחצנים הקשה עלי את ההכרות עם המצלמה,

לסיכום: נראית מצוינת הבחירה הכי טובה מבין המצלמות שיש בשוק כרגע,

SX710
יש לאחותי אבל לא יצא לי הרבה להשתמש בה,
יתרונות: זום ענק לצילומי ציפורים או ילדים מעבר לכביש, נחמדה, אבל לא בליגה של המצלמות הקודמות שהזכרתי,
חסרונות: שליטה חלקים בנתוני הצילום, גדולה

לסיכום: לא מכירה אותה מספיק אבל היא כנראה מצלמה לאלו שאוהבות תמונות יפות ולא מאוד מבינות בזה,

אז בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סיכום מאוד טוב, תודה לך!
לתועלת כולם הדגם של הפנסוניק זה LX10. ואני מכירה את הSX710 ולמי שזה קריטי בשבילה איכות תמונה, זה לא זה.

ולמי שיש אפשרות להוציא יותר, הG7X II עולה על כולם (יתכן וחוץ מהG16 שלא כל כך רלוונטית להיום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקורד;n5028985:
סיכום קצר
מאחת שהציוד האישי שלה הוא הG1X
ומכירה מצוין את:
1.G16
2.פנסוניק (איך שקוראים לדגם ההוא)
3.G9X (הכרות קצרה)
4.SX710 (הכרות קצרה)

אז ככה נתחיל במצלמה שלי G1X

יתרונות: בתאורה מצוינת מוציאים ממנה תמונות מטורפות שא"א להאמין שהם ממצלמה קומפקטית,
יש לה שתי גלגלות ושליטה בכל הפונקציות,
חסרונות: היא כבדה ומסיבית יותר, התאורה ביתית וקשה קשה מאוד לצלם איתה אפילו כשיודעים לכוון
במסיבת סוף שנה של הבת שלי התמונות שלי יצאו יותר גרועות מהתמונות מהמצלמות הכי פשוטות,

סיכום: אומנם אני מוציאה לילדים שלי תמונות מאוד יפות -אבל אין לי פרולגיה של לצלם בכל מצב (אני מתכננת להוסיף פלש ולסדר את הענין)

נמשיך לG16
יש אותה לשתים הסביבה הקרובה שלי שיחקתי איתה המון,
יתרונות: הרבה! היא מצלמה נהדרת מצלמת בכל מצב, התמונות יפות ואיכותיות - לא ממש כמו הG1X אבל אין להשוות נוחות צילום פי 100,
קומפקטית יותר (עדיין פחות מהG9X) מצלמת מהר, בקיצור מצלמה מומלצת,
חסרונות: שכבר אין להשיג אותה (אולי יש בB&H)

לסיכום מי שמשיגה אותה לדעתי היא המושלמת תמורה מול מחיר

המשכנו הלאה לפנסוניק שאין לי מושג מה שמה בישראל
יש אותה לחברה שלי ושיחקתי בה לא מעט,
יתרונות: קומפקטית, נוחה לשימוש תמונות באיכות יפה הייתי מקבילה אותה לG16 באיכות תמונה ובסגנון תפעול,
חסרונות: פחות התלהבתי כי הממשק שלה פחות מוכר ודי מסובך לדעת את כל הפונקציות, בקיצור לקנון לדעתי יש יתרון שאנחנו כבר מכירים אותו,

לסיכום: התמונות מצוינות אבל לא התחברתי למצלמה, (יש הרבה מאוד שכן -בB&H המליצון עליה יותר מעל הG9X)

לתחנה הבאה, הגענו לG9X מארק שתים
ת'אמת קנו אותה רק שבוע שעבר X2 עותקים וכבר ממש מרוצים, הייתי לידה רק 10 דקות אבל ממש התרשמתי,
יתרונות: נראית תותחית, צילום גם בתאורת פלורוסנט איכותי ויפה, קומפקטית ממש ויפה,
חסרונות: מסך טא'צ שמחליף חלק מלחצנים הקשה עלי את ההכרות עם המצלמה,

לסיכום: נראית מצוינת הבחירה הכי טובה מבין המצלמות שיש בשוק כרגע,

SX710
יש לאחותי אבל לא יצא לי הרבה להשתמש בה,
יתרונות: זום ענק לצילומי ציפורים או ילדים מעבר לכביש, נחמדה, אבל לא בליגה של המצלמות הקודמות שהזכרתי,
חסרונות: שליטה חלקים בנתוני הצילום, גדולה

לסיכום: לא מכירה אותה מספיק אבל היא כנראה מצלמה לאלו שאוהבות תמונות יפות ולא מאוד מבינות בזה,

אז בהצלחה!

כל הכבוד על הסיכום המקיף!
לגבי הטאצ' של הG9 - כשמתרגלים לזה, אפשר ממש להנות , גם המסך ממש גדול
שימו לב שאפשר לפקס באמצעות הטאצ'! נגיעה עדינה על הפנים של המצולם או האובייקט - והפוקוס מתלבש עליו
זה כיף...
חסרון שלה מבחינתי זה הזום הקטן, X3, אבל ממילא אני לא מצלמת ציפורים וכוכבים.
ואכן גם בתוך מבנים איכות התמונות מדהימה.
וידאו איכותי מאד.

• הוסף לסימניות
ישר כח לכל אלו המקדישים מניסיונם עם מצלמות מקצועיות/חובבניות.
אשמח אם מישהו יוכל לשים תמונת המצלמה ליד הדגם, להערכתי זה יסייע לרבים.
שוב תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BLACK COPY;n5029491:
אני לא מבינה גדולה במצלמות, אבל אחרי שאת בוחרת את הדגם ממליצה לך לבדוק באתר של זיפי שמאפשר רכישה בעברית באתרים בחו"ל. יתכן ותמצאי אותו בפער משמעותי מאוד. בהצלחה:)

קישור לאתר: https://www.zipy.co.il/s/אליאקספרס/..._aid=petachtikva&a_cid=11111111&chan=191a99a0

די לשווק רשתי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5029396:
סיכום מאוד טוב, תודה לך!
לתועלת כולם הדגם של הפנסוניק זה LX10. ואני מכירה את הSX710 ולמי שזה קריטי בשבילה איכות תמונה, זה לא זה.

לאיזו מצלמה התכוונת, באיזו מצלמה איכות התמונה לא טובה?
אני פשוט לפני קניית מצלמה קומפקטית וה -SX710 על הכוונת.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיסי;n5045887:
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5029396:
סיכום מאוד טוב, תודה לך!

לאיזו מצלמה התכוונת, באיזו מצלמה איכות התמונה לא טובה?
אני פשוט לפני קניית מצלמה קומפקטית וה -SX710 על הכוונת.
תודה מראש.

התכוונתי לsx710 ולדעתי היא שווה את המחיר שלה, זאת אומרת, של1,000 ש"ח לא יהיה יותר טוב מזה. אבל - החדות של התמונות לא הכי הכי. כמובן יותר טוב מפלאפון, וכשיש תאורה טובה כמו בחוץ זה יוצא מאלף, אך בבית ובתנאי תאורה רגילים, אין לה חדות מעולה. עכשיו, לרוב האנשים זה לא מפריע, ולכן המצלמה הזו נהיתה הכי פופולרית בכל בית חרדי. אם חשוב לך איכות תמונה מאוד מאוד מאוד, שווה לך - כמובן אם יש - להשקיע עוד 1,000 ולקנות את הקנון G9x II. יתכן שראית תמונות שצולמו אם ה710 וזה מספק אותך, כמו לרוב האנשים, אחרי הכל זה מצלמה ביתית. לי אישית חשוב איכות תמונה הכי שיש גם במצלמה ביתית. את צריכה להכיר את עצמך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ח;n5049994:
נכתב ע"י rachelgreen;n5049843:
1,400 ליתר דיוק
(בררתי ממש עכשיו)
במידה ויש אותה במלאי

איך הגעתם למחיר הזה? הכי זול בזאפ 1,160 והכי יקר 1,250 זה כניראה עם אחריות קרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה