שאלה התייעצות לגבי עבודה בתחום תאום שינויי דיירים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבוד בתחום של תאום שינויי דיירים. יש לי סבלנות לאנשים ויסודיות, ועוד מליון שנות נסיון.
ממה שהבנתי זה תחום שחייבים בוא את שני הכלים הנ"ל. (רישוי לא מושך אותי לעשות בגלל הצורך הכמעט טוטאלי להצהיר על דברים לא נכונים לרשויות שוב ושוב ו'לעגל פינות').
אשמח לקבל מחברי הפורום, ככל ומישהו כאן עובד/עבד שמע ממישהו שעובד בתחום של תאום שינויי דיירים. איך העבודה בפועל? וגם המלצות למקומות שמחפשים עובד (משובח כמובן) בתחום.

• הוסף לסימניות
כזו דממה לא שמעתי מזמן😅
מה אומרים? אשמח לכל עצה הכוונה וכד'.

• הוסף לסימניות
כזו דממה לא שמעתי מזמן😅
מה אומרים? אשמח לכל עצה הכוונה וכד'.
בד"כ נדרש להיות אדריכל / הנדסאי אדריכלות.
יש צורך בידע בקריאת שרטוטים וכן בד"כ גם בשרטוט.
העבודה עצמה היא מול תוכניות, רשימות, תמחורים ואקסלים
וגם מול דיירים, יועצים ומבצעים בשטח.
בנוסף יש צורך ברישיון נהיגה כי בד"כ זה כולל גם ביקורי שטח באתר מלבד העבודה המשרדית.
יש אתרי דרושים בהם אתה יכול לחפש עבודה כמו אולג'ובס.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בד"כ נדרש להיות אדריכל / הנדסאי אדריכלות.
יש צורך בידע בקריאת שרטוטים וכן בד"כ גם בשרטוט.
העבודה עצמה היא מול תוכניות, רשימות, תמחורים ואקסלים
וגם מול דיירים, יועצים ומבצעים בשטח.
בנוסף יש צורך ברישיון נהיגה כי בד"כ זה כולל גם ביקורי שטח באתר מלבד העבודה המשרדית.
יש אתרי דרושים בהם אתה יכול לחפש עבודה כמו אולג'ובס.
בהצלחה!
אני עונה ב110% לכל הנ"ל👌

• הוסף לסימניות
אני עונה ב110% לכל הנ"ל👌
כל ההתחלות קשות וצריך ס"ד ולפעמים גם הרבה סבלנות
נראה לי הכי מתאים במקרה הנ"ל --לחפש בגוגל חברות בניה ויזמים רציניים וליצור איתם קשר ולשלוח קורות חיים
ולהציע את עצמך - --ויתכן שתמצא חברה שבדיוק התפנתה משרה או שיש עומס עבודה צריכים תגבור בתחום ---
ואפילו בדיעבד תבקש להתקבל כמו סטזר -- רק כדי להכנס ל"פרשה "
ואחרי שיראו כמה אתה מקצועי ומועיל ירצו לשלב אותך במשרה רגילה קבועה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבוד בתחום של תאום שינויי דיירים. יש לי סבלנות לאנשים ויסודיות, ועוד מליון שנות נסיון.
ממה שהבנתי זה תחום שחייבים בוא את שני הכלים הנ"ל. (רישוי לא מושך אותי לעשות בגלל הצורך הכמעט טוטאלי להצהיר על דברים לא נכונים לרשויות שוב ושוב ו'לעגל פינות').
אשמח לקבל מחברי הפורום, ככל ומישהו כאן עובד/עבד שמע ממישהו שעובד בתחום של תאום שינויי דיירים. איך העבודה בפועל? וגם המלצות למקומות שמחפשים עובד (משובח כמובן) בתחום.
אם עדיין רלוונטי, פנה אלי,
אודיה פרץ 053-7982074
יש לי קבוצה בוואצ' של התייעצויות בתחום שינויי דיירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה