התייעצות התייעצות לגבי צבע

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
התבקשתי לעשות איורים לבית כנסת משהו שיתאים בצבעים שלו לריהוט ולמראה הכללי היוקרתי של בית הכנסת
מצ"ב דוגמא של צבעוני וחום
הלקוח ראה ואמר שהאיור החום יפה אבל צריך להוסיף קצת צבע שלא יראה תפל
(הוא מעדיף משהו עם רקע חום ושהאלמנט עצמו יהיה צבעוני)
אשמח לשמוע מה דעתכם
1762698041923.png

1762697478278.png

קבצים מצורפים

• דוגמא-01.jpg
    דוגמא-01.jpg
    3.5 MB · צפיות: 99
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הסגול נראה טוב.
הייתי מוסיפה ברקע הפרחים תכלת בדומה לשאר הויטראז'ים הצבעוניים שידבר באותה שפה.

• הוסף לסימניות
הסגול נראה טוב.
הייתי מוסיפה ברקע הפרחים תכלת בדומה לשאר הויטראז'ים הצבעוניים שידבר באותה שפה.
זהו שהתכלת זה משהו אחר לגמרי. אני מכינה עכשיו משהו חדש. נראה לי אני אעשה גם וגם שיהיה לי שתי אופציות

• הוסף לסימניות
ציור נהדר!
אם הבנתי נכון החלונות הצבעוניים של השבטים הם תמונה מודבקת, ושם אמורים להיות החלונות המצוירים?

לענ''ד אפשר לנסות להמשיך את הצביעה המונוכרומטית של החום לפרחים והעלים, במנעד רחב יותר של הערכים (כהות בהירות ורוויה), ולהטות אולי מעט לכיוון חם יותר- אדום (מה שמכונה 'צבעים אנלוגיים'), ככה זה ישתלב במראה הכללי עם הריהוט שהגוון שלו חם.
ולהוסיף נגיעות קלות (אולי אקראיות) של צבע נגדי כמו טורקיז

• הוסף לסימניות
ציור נהדר!
אם הבנתי נכון החלונות הצבעוניים של השבטים הם תמונה מודבקת, ושם אמורים להיות החלונות המצוירים?

לענ''ד אפשר לנסות להמשיך את הצביעה המונוכרומטית של החום לפרחים והעלים, במנעד רחב יותר של הערכים (כהות בהירות ורוויה), ולהטות אולי מעט לכיוון חם יותר- אדום (מה שמכונה 'צבעים אנלוגיים'), ככה זה ישתלב במראה הכללי עם הריהוט שהגוון שלו חם.
ולהוסיף נגיעות קלות (אולי אקראיות) של צבע נגדי כמו טורקיז
החלונות הצבעוניים זה דוגמא שעשיתי שפחות מתאימה להם. הציורים בעצם מודפסים על זכוכית ומודבקים על פלטת עץ ארוכה. נכון לעכשיו המשכתי לעשות להם עם נגיעות קטנות ועדינות של צבע. נראה אני אשנה את הצבע של הפרחים באמת לקצת אדמדם כמו שאמרת אולי זה ישתלב יותר יפה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה