דרוש מידע התייעצות לגבי תכנים לתיק עבודות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב

שאלתי את השאלה שלי בפורום קופירייטינג, אך לצערי לא קיבלתי מענה

מנסה את מזלי כאן - - -

היי לכם,

לאחרונה החלטתי לרכז את כל העבודות שלי לאתר יפה שאני עובד עליו.

אני קופירייטר, (נעים להכיר ;) )

הרבה מהעבודות שעשיתי ועושה- אני בעצם כותב תוכן לאתרים/עלונים/מודעות וכו' וכו'
ושולח את זה למנהל הפרסום של הפרוייקט הספציפי, והוא מתקדם לעיצוב, פרסום, הפצה וכו'

רגע לפני שהעליתי את האתר שלי, פונה אלי אותו מנהל פרסום ואומר לי שהוא לא מסכים להשתמש עם החומרים שלו
(שאני כתבתי והוא עיצב ופירסם) בתור תיק עבודות שלי.

-האם זה מקובל?
-האם יש פתרון שכן מאפשר לי להעלאות את התוכן באיזשהי צורה?
זה תוכן איכותי, מעניין, מקורי ומלא מלא מחמאות קיבלתי עליו (אין הנחתום וכו'...)

אשמח לעצות והכוונה.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב

אני מנסה להבין מדוע בעצם מנהל הפרסום מתנגד.
כהשערה יש לי כמה כיוונים, מקוה שאני @בכיוון הנכון ...
א. שלא יחשבו שגם העיצוב והפרסום קשור אליך.
ב. שלא לפגוע במבקשי הפרסום, שרוצים להשאיר את הכותבים באנונימיות.
ג. סתם, שנאה אישית וחוסר פרגון.
ד. מפחד שיקחו אותך אחרים, ותפסיק לעבוד אצלו במחיר הזול שהוא נותן...
ה. אולי אני לא @בכיוון הנכון ?!

אם נדע מהי הסיבה, נוכל לנסות להכווין לתוצאה ולתגובה הנכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה