- הוסף לסימניות
ערב טוב,
אשמח לעזרתכם.
בשעה טובה לפני שנה נכנסנו לבית ששיפצנו מאפס, מתוך מחשבה תכנונית להרחיב אותו בעתיד - דבר שאנו מתכננים לעשות אותו כעת.
לפני השיפוץ התייעצתי עם אדריכל כלשהו, והוא הכין לנו תכנית ראשונית כסקיצה בלבד.
לא התעמקתי בה בשעתו, כי בעיקר היה חשוב לי לראות שמסתדר לי החלק של הבית הקיים, אליו הייתי צריך להכנס.
כעת אנחנו מעוניינים להרחיב את הבית, ואשמח לחוות דעת על התכנית המתוכננת.
הבית כעת הוא בערך 94 מטר רבוע, ואנו מתכננים להגדיל ל171 מטר.
האדריכל תכנן את המשך הבית בצורה שיש מסדרון לחדרים - דבר המקטין את הסלון
ואני הכנתי תכנית שתגדיל את הסלון, על חשבון המסדרון, כשהחסרון שחדר אחד יהיה לו כניסה מתוך הסלון.
כמה נקודות:
א - במקום שהיום נמצא הסלון וישנה ספה, מתוכנן להבנות שירותים (כפי תכנית האדריכל הראשון) אך עם דלת כניסה מכיוון ההרחבה העתידית [היכן שכיום זהו הקיר החיצוני של הבית)
ב - בכל הצד השמאלי, ישנו שביל ובית של אנשים, לכן לא תכננתי לשם חלונות.
חלון של הממ"ד יפנה לכיוון הפאטיו הקטן שנועד לתליית כביסה \ אוורור לכל חדרי השירותים והאמטביה
ג - דלת הממ"ד תמיד תהיה פתוחה לקיר שלצידה, כך שתמיד כשנכנסים לבית יראו אותה..
ד - הדלת של הממ"ד מצומצמת ומיד מסתיים הקיר, על מנת לאפשר בקיר המקביל יצירת חלון קטן לשירותים העתידי לכיוון הפטיו
אצרף את התמונות בהודעות הבאות, על מנת להקל על ההבנה.
אשמח לכל סיוע ועצה. תודה מראש!!
אשמח לעזרתכם.
בשעה טובה לפני שנה נכנסנו לבית ששיפצנו מאפס, מתוך מחשבה תכנונית להרחיב אותו בעתיד - דבר שאנו מתכננים לעשות אותו כעת.
לפני השיפוץ התייעצתי עם אדריכל כלשהו, והוא הכין לנו תכנית ראשונית כסקיצה בלבד.
לא התעמקתי בה בשעתו, כי בעיקר היה חשוב לי לראות שמסתדר לי החלק של הבית הקיים, אליו הייתי צריך להכנס.
כעת אנחנו מעוניינים להרחיב את הבית, ואשמח לחוות דעת על התכנית המתוכננת.
הבית כעת הוא בערך 94 מטר רבוע, ואנו מתכננים להגדיל ל171 מטר.
האדריכל תכנן את המשך הבית בצורה שיש מסדרון לחדרים - דבר המקטין את הסלון
ואני הכנתי תכנית שתגדיל את הסלון, על חשבון המסדרון, כשהחסרון שחדר אחד יהיה לו כניסה מתוך הסלון.
כמה נקודות:
א - במקום שהיום נמצא הסלון וישנה ספה, מתוכנן להבנות שירותים (כפי תכנית האדריכל הראשון) אך עם דלת כניסה מכיוון ההרחבה העתידית [היכן שכיום זהו הקיר החיצוני של הבית)
ב - בכל הצד השמאלי, ישנו שביל ובית של אנשים, לכן לא תכננתי לשם חלונות.
חלון של הממ"ד יפנה לכיוון הפאטיו הקטן שנועד לתליית כביסה \ אוורור לכל חדרי השירותים והאמטביה
ג - דלת הממ"ד תמיד תהיה פתוחה לקיר שלצידה, כך שתמיד כשנכנסים לבית יראו אותה..
ד - הדלת של הממ"ד מצומצמת ומיד מסתיים הקיר, על מנת לאפשר בקיר המקביל יצירת חלון קטן לשירותים העתידי לכיוון הפטיו
אצרף את התמונות בהודעות הבאות, על מנת להקל על ההבנה.
אשמח לכל סיוע ועצה. תודה מראש!!
הנושאים החמים