כללי התייעצות- מבצע של פונטביט

• הוסף לסימניות
האם 2100 ש"ח +מע"מ
זה מחיר טוב ל- 140 משקלים?

• הוסף לסימניות
מחיר מצויין.

אם כי, ביום עיון של פרוג מכרו 140 משקלים ב- 1,900 כולל מע"מ.

• הוסף לסימניות
מצד שני, (בדקתי עכשו באתר שלהם) יש שם שדרוג רציני לכל הפונטים שברשותך. זה נראה לי משתלם מאד.

• הוסף לסימניות
בחודש ספטמבר יעלה מבצע לפרוג בעז"ה.

המחירים שיש לחברי פרוג אין באף מקום.

בדוק!

תבררו עם ניצן מפונביט.

• הוסף לסימניות
140 ב-2,100 זה שווה ממש.

אם יש ב-1,900 זה בכלל חגיגה.

• הוסף לסימניות
מבצע שיכלול גם שדרוגים?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה

נכתב ע"י prog;300084:
בחודש ספטמבר יעלה מבצע לפרוג בעז"ה.

המחירים שיש לחברי פרוג אין באף מקום.

בדוק!

תבררו עם ניצן מפונביט.

נכתב ע"י pr;300111:
מבצע שיכלול גם שדרוגים?
גם אני מצטרף לשאלה הנ"ל:
האם לסגור עכשיו עם פונטביט (המבצע עד מחר!!), או שיותר משתלם לחכות למבצע של פרוג???

• הוסף לסימניות
יש מישהו מ'למעלה' שיכול לענות בבקשה? זה באמת חשוב.
לסגור עם פונטביט או ששווה לחכות???

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיגידו לך מה יהיה המבצע, עד שהוא לא עולה לא מגלים.
מה שכן, אני שלמתי על שדרוג פונטים קודמים למעלה מ500- ש"ח, כדי לקבל אותם עם ניקוד עגול ויחסית במקום.
כך שאם זה כולל שדרוג, ויש לך מה לשדרג זה נראה לי משתלם מאוד.

לי בזמנו הם אמרו שזה כולל שדרוג, במחיר של 1900 ש"ח ל-120 משקלים, ובסוף אמרו שלא. אז תבדקי אם זה באמת נכון.

• הוסף לסימניות
כפי שנכתב למעלה ...
בשבוע הקרוב יפורסם מבצע של פונטביט לחברי פרוג זהב ולחברי פרוג בכלל במחירים מוזלים .
שווה לחכות .

• הוסף לסימניות
מחר בעז"ה אכתב כאן דברים ברורים.

• הוסף לסימניות
מחר עוד יהיה אפשר לקנות בפונטביט?

• הוסף לסימניות
מחר (ה-31- סוף החודש)
זה היום האחרון למבצע בפונטביט.

• הוסף לסימניות
המבצע של השידרוג זה רק לאלו שקונים עכשיו את החבילה הנוספת?

• הוסף לסימניות
לא רק כמדומני, כן. שאלתי אותם.

• הוסף לסימניות
מה זה שדרוג של פונט? לאופן טייפ הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;300350:
מה זה שדרוג של פונט? לאופן טייפ הכוונה?

לפי מה שהבנתי מהקישור למעלה. לזאת הכוונה.

• הוסף לסימניות
שדרוג חלקי, ז"א, ניקוד עגול ולא מרובע. והוא עומד יחסית במקום, יש עדיין בעיות בר' ו', ד', וכד' אבל הרוב בסדר. ונראה לי שהפונט מתאים גם לפי סי וגם למק.
זה לא אופן טייפ המורחב בו יש ניקוד בדיוק במקום בכל האותיות ועוד תוספות, כמו: הרחבת אותיות וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה