התייעצות מטבח

• הוסף לסימניות
אני בתור אישה שתפעלת בית - לא הייתי מוותרת בשום אופן על מרפסת כביסה אנושית, אם אפשר שיהיה גם דלת שאפשר לסגור (נגיד בשבת), ושיהיה מקום לעמוד ולהעמיד מכונה נורמלי ולא לחסום את המסדרון.
הכביסה היא חלק די מכובד מעבודות הבית ואישה ממוצעת מבלה מדי יום מספר פעמים מול מכונת הכביסה והמייבש, מכניסה, מוציאה, ממיינת, מורידה כתמים, ועוד,
מלבד זאת - הריח של הכביסה המלוכלכת ממש לא נעים ולסגור אותה בתוך ארון אטום - זה הופך את זה לנורא.
הרעש - מכונת כביסה מרעישה נקודה. גם המכונות החדשות והמשוכללות וכו' זה עושה רעש. ואם זה עומד באמצע הבית זה ממש לא נחמד.
בקיצור, תחשבי על זה שוב.

• הוסף לסימניות
אני בתור אישה שתפעלת בית - לא הייתי מוותרת בשום אופן על מרפסת כביסה אנושית, אם אפשר שיהיה גם דלת שאפשר

ממש תודה על התגובה,כבר התחלתי להתבלבל ועדיין חשבתי כמוך...לגמרי...
זה מחזיר אותי ל:
17.jpg
13.jpg
15.jpg
19.jpg
מה עדיף?
ולגבי החצי דלפק ,אולי רק אותו להוריד?

• הוסף לסימניות
זה מחזיר אותי ל:
מה עדיף?
מחזיר אותך למרפסת כביסה מלאה
אופציה 4 הכי קרובה, חוץ ממיקום הכיריים הבעייתי.

הכנתי אופציה למטבח סגור.
לפי כל הדרישות
קיר גבוהים נפרד
פינת אוכל פנימית.
צפה בקובץ המצורף 672420
אפשר לגנוב קצת מהמרפסת כדי להפריד את הכיורים

• הוסף לסימניות
אוקיי,
אז בהסתמך על התכנית הנ"ל
אבל עם הרחבת המטבח לפינת אוכל המתאימה למשפחה.
ועם הרחקת כיורים -כמו שהם רוצים.

רק שואלת ,האם נעים להיכנס למטבח כשהעין נתקעת בארון המזווה הגבוה ?
והאם לעניין שהכיריים מול הפתח?
ואין שום משטח קרוב למקרר ולתנורים להניח תבנית רותחת וכו?
10.jpg

• הוסף לסימניות
אוקיי,
אז בהסתמך על התכנית הנ"ל
אבל עם הרחבת המטבח לפינת אוכל המתאימה למשפחה.
ועם הרחקת כיורים -כמו שהם רוצים.

רק שואלת ,האם נעים להיכנס למטבח כשהעין נתקעת בארון המזווה הגבוה ?
והאם לעניין שהכיריים מול הפתח?
ואין שום משטח קרוב למקרר ולתנורים להניח תבנית רותחת וכו?צפה בקובץ המצורף 692477
קודם כל תעבירי את הכיריים לצלע השניה בשביל הפרופורציות.
יש פתרונות לתבנית רותחת, כמו מגירת/תא רשת.
לא רואה בעיה במזווה.

• הוסף לסימניות
אופציה שלא נוסתה,
מקרר מול כניסה,בעיה?
כיריים מעט מוסתר.
לא נכנסים במנהרת גבוהים.

מקווה שלא נמאס לכם... :) :)
9.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם נחזור לתחילת היום..
הבעיה רק במשטח המעט קטן של הבשרי?
8.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדאי מאד מאד כן לנסות תכנית עם דלפק.
במטבח הספציפי הזה זה מאד מאד ייתן.
אולי דלפק מונמך או משהו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הערה אחרת, אם את כבר עושה ח. שרות, וזה בהחלט חשוב , תעשי את הדלת באמצע עם דלת הזזה או משהו כזה, ושיהיה לך עוד מקום אחסון בצד השני, כי אחרת כבר אין שום טעם בחדר שרות ואת סתם מבזבזת מקום.
ועוד הצעה, אני כבר לא זוכרת אם היה לך הצעה כזאת, אבל נראה לי שהיא עונה על הדרישות.
20.7.PNG

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה