התייעצות: משתלם כיום לקנות מחשב יד שנייה? (יתרונות וחסרונות): נא עזרתכם!

• הוסף לסימניות
שלום לכם! דעתכם וניסיונכם חשובה!

אני מתלבט האם כדאי לקנות מחשב חדש או יד שנייה, ולמה? מאחר וכיום מחשבים יד שנייה רובם מצוינים ואין סיבה להוציא זוזים מרובים.
אשמח לשמוע דעתכם!

האם קניתם מחשב יד שנייה והייתם מרוצים? החזיק לכם זמן ארוך ללא תקלות משמעותיות?

נשמח לשמוע את דעת הקהל. יעזור לכל!

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מאחר וכיום מחשבים יד שנייה רובם מצוינים ואין סיבה להוציא זוזים מרובים.

מהיכן הבת את הפסק הזה לדעתי הוא ממש לא נכון אבל בעליל.
יש רק סדרות מסוימות של מחשבים יד 2 ישנים ששווה לקחת את הסיכון.
השאר ? אבל גדול.
זוהי דעתי.

• הוסף לסימניות
מצטרף לצדיק שמעלי

פעם קנו יד שניה בשביל המחיר הזול , וזה באמת פחות רלוונטי , היום קונים בשביל האיכות וזה עדיין רלוונטי

ואסביר,

רוב שוק היד-שניה (או מחודשים / מוחדשים וכל מיני שם וחניכא דאית להוא) מבוסס על מחשבים עסקיים שעשו את ה 3-4 שנים שלהם בליסינג בחברות גדולות ונמכרים שוב.

פעם קנו אותם כי הם היו זולים ממחשבים חדשים ביתיים
היום כשיש מחשבים מצויינים בתחום ה 1200-1800 שח (לנובו I3 חדיש עם SSD עולה היום פחות מ 1800 שח מטכנאי) ,לא ברור ששווה לקנות יד שניה בן 3-4 שנים ב 1400-1500

אבל , מי שמכיר מחשבים עסקיים , כמו סדרת ה THINKPAD של לנובו או ה LATITUDE של DELL ומחפש את היתרונות שלהם ( יש הרבה פרטים קטנים שמדברים לאנשים מקצועיים , ממקלדת טובה יותר, מסכים איכותיים יותר , מודם סלולרי מובנה וכו )
ואם הוא לא רוצה לקנות T480 ב 5500 אז הוא יעדיף להתפשר על T450 וכדו באיזור ה 1800.
בדכ הם מחשבים אמינים ואין איתם ככ בעיות .

כל האמור למעלה הוא רק במחשבים עסקיים , מחודשים / מוחדשים ביתיים בדכ להתרחק.

• הוסף לסימניות
מאחר וכיום מחשבים יד שנייה רובם מצוינים ואין סיבה להוציא זוזים מרובים.
אני מסכים
אבל בתנאי שהמערכת ההפעלה שתכניס תהיה בהתאם
דהיינו אם אתה מכניס ווינדוס אז גירסה 3.11 מקסימום
(ואולי אפשר גם 95 אבל צריך לנסות לפני זה)
וכן הלאה
אבל אתה לא יכול לקחת מחשב שעברו עליו שנות דור
שנטחן כבר עד דק (העובדה שהמוכר רוצה להתפטר מזה)
להעמיס אותו בווינ 10 וכל התוכנות העדכניות של היום

• הוסף לסימניות
אני חושב שבמחשבים רגילים סטנדרטיים - עדיף לקנות חדש
אם אתה קונה מחשב שהשווי שלו חדש הוא 15,000 ומעלה
ואתה מוצא משומש במחיר טוב יחסית, כדאי לבדוק

• הוסף לסימניות
אבל אתה לא יכול לקחת מחשב שעברו עליו שנות דור
שנטחן כבר עד דק (העובדה שהמוכר רוצה להתפטר מזה)
להעמיס אותו בווינ 10 וכל התוכנות העדכניות של היום

הלכת קצת רחוק כי אני לא מאמין שלמחשבים כאלו הוא התכוון.

מה שכן אני יודע שיש הרבה הפתעות באתר יד 2 הוא יכול לחפש מחשבים תחת כותרת של מצב חדש או חדש
אני יכל להעיד שנפלתי על מציאה כזו מחשב שעלה בחנות בסביבות ה5500 ש"ח וקניתי אותי בס"ד ב2500 ש"ח והוא היה חדש מהקרטון ללא שימוש אפילו לא יום אחד.

לסיכום יש מציאות תמיד אבל א. צריך להבין מה לחפש ב. ואח"כ מה נחשב מציאה ולקנות, ועוד כמה פרמטרים שלא כאן המקום.

• הוסף לסימניות
סיכום יש מציאות תמיד
כשאתה אומר מציאות אתה יודע שמדובר באחוז קטן (מאד)
אני ואתה יודעים שהרוב המוחלט נופלים

כמה פעמים כבר ראית/שמעת שמצאו מציאה
ובסוף לא דובים ולא זבובים

אמממ המממ...
במחשבה שניה...
האמת היא שזאת כן היתה מציאה
אבל.... למוכר שמצא את הפראייר התורן

• הוסף לסימניות
כמה פעמים כבר ראית/שמעת שמצאו מציאה
ובסוף לא דובים ולא זבובים

אמממ המממ...
במחשבה שניה...
האמת היא שזאת כן היתה מציאה
אבל.... למוכר שמצא את הפראייר התורן

אינני יודע מדוע אתה מדבר כך.
אבל אני אישית חולק ע"ז מכל וכל אני לא חושב שאני צריך להביא ראיות לזה כי זה גם לא יעזור כפי שכתבתי ש
א. צריך להבין מה לחפש ב. ואח"כ מה נחשב מציאה ולקנות

אז מי שנפל זה אך ורק בזכות עצמו ולא אחר או כפי שכתבת שהוא
הפראייר התורן

אבל עם טיפה מחשבה סבלנות וידע מוצאים אבל חד משמעית.
פשוט מאוד מנסיון שלי ולא אחר עם המון מוצרי אלקטרוניקה כמו מדפסות ועוד כמה דברים שהיתרו בי אל תעז ליגוע וכדומה וזה פשוט לא מדוייק אני מדגיש לא מדוייק כי עשיתי עסקאות טובות ואני מרוצה עד לשמים. רק שהוא לא כלל גורף.
לא הרחיב כי לא כאן המקום.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה