התייעצות על לימודי הנדסת תוכנה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממכם אינפורמציה על הכישורים הנדרשים עבור המקצוע הזה (ועד כמה הוא מבוקש).
למדתי בבית ספר אנגלית וחשבון עד סוף כותב ח' ומאוד נהניתי אז נראה לי שעם המתמטיקה והאנגלית אצליח להסתדר.
יש לי תפיסה מאוד מהירה בטכנולוגיה (ככה נראה לי לפחות...) אני מבין מהר מאוד איך לתפעל דברים או פונקציות במחשב או באינטרנט. אוהב יחסית את המחשב... .
השאלה היא מה עוד נצרך... ומהם הקשיים שבדרך.
כמובן אין לי בגרות או משהו. ישר לישיבות ולכולל... . צריך להשלים בגרות או משהו כזה?
איפה הכי כדאי ללמוד? האם יש מילגות?
בקיצור אשמח לכל מידע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אתה יכול פנות למרכז כיוון ולעשות אצלהם מבחן פילאת, מבחן שבודק את הכישורים שלך, אין צורך ללמוד למבחן...

אני מציע שתבדוק גם קורסים של סייבר\ניהול רשתות\וכדו'... ולא דווקא תכנות, לא תמיד תואר זה התשובה.

בהצלחה...[ ושתצליח לשלב בזה לימוד תורה ;) ]

• הוסף לסימניות
הכישורים הנדרשים עבור המקצוע הזה
יכולת לוגית חזקה
פתרון בעיות לוגיות (היגיון)
למדתי בבית ספר אנגלית וחשבון עד סוף כותב ח' ומאוד נהניתי אז נראה לי שעם המתמטיקה והאנגלית אצליח להסתדר.
רק שתדע שתואר בהנדסת תוכנה זה לא מתמטיקה 5 יחידות, רוב התואר לומדים מתמטיקה מתקדמת מאוד, לומדים על בעיות תיאורטיות במדעי המחשב, פתרון בעיות הנדסיות, וכן לומדים גם לתכנת, אבל תכנות בפני עצמו אפשר ללמוד תוך שנה שנתיים בקורס קצר, ואם אתה ממש מוכשר ויודע ללמוד לבד תוכל לעשות זאת בעזרת ספרים וחומרים באינטרנט.
מהם הקשיים שבדרך
סגנון חשיבה שיהיה לך מאוד זר (לפחות בתחילת הדרך), התעסקות עם נושאים מתמטיים מופשטים.
כמובן אין לי בגרות או משהו. ישר לישיבות ולכולל... . צריך להשלים בגרות או משהו כזה?
אם אתה הולך למכללה כמו 'מבחר', זה ככפה ליד, יש קורס מכינה אקדמאית במקום הבגרות החסרה, וגם אינפורמציה על כל נושאי המלגות תקבל מהם.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממכם אינפורמציה על הכישורים הנדרשים עבור המקצוע הזה (ועד כמה הוא מבוקש).
יש לי תפיסה מאוד מהירה בטכנולוגיה (ככה נראה לי לפחות...) אני מבין מהר מאוד איך לתפעל דברים או פונקציות במחשב או באינטרנט. אוהב יחסית את המחשב... .
השאלה היא מה עוד נצרך... ומהם הקשיים שבדרך.
איפה הכי כדאי ללמוד? האם יש מילגות?
בקיצור אשמח לכל מידע.
תודה רבה.
אם מתמטיקה לא מפחיד אותך סימן שהתחום מתאים לך
הקשיים הם בעיקר להתעלם מהחברים מסביב שינסו להפריע לך להתקדם ,כאלה שיוציאו לך את החשק ללמוד וכאלה שיוציאו למרצה את החשק ללמד גישה של רק לקבל תעודה וללכת
ולפני שאתה מתחיל לבזבז שנים טובות על לימודים תבדוק שיש לך כמה שעות כל יום לחזרה וחפירה בנושא אחרת יהיה לך תעודה ולא יהיה לך מה לעשות איתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה