דרוש מידע התייעצות על לימוד איפור כמקצוע

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדי קודם להתחיל בקטנה ללמוד אצל איזה מאפרת לא בתשלום מדי יקר לראות שהיא באמת מחברת לזה אוהבת את זה ובעיקר שבאמת יש לה את הפרקטיקה והחוש בשטח לייצר משהו יפה ואח"כ תמיד אפשר להתמקצע ולהתחדש או עם סרטונים או באמת בלימודים בבית ספר לאיפור או מקומות אחרים מקצועיים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדי קודם להתחיל בקטנה ללמוד אצל איזה מאפרת לא בתשלום מדי יקר לראות שהיא באמת מחברת לזה אוהבת את זה ובעיקר שבאמת יש לה את הפרקטיקה והחוש בשטח לייצר משהו יפה ואח"כ תמיד אפשר להתמקצע ולהתחדש או עם סרטונים או באמת בלימודים בבית ספר לאיפור או מקומות אחרים מקצועיים
מסכימה איתך לגמרי!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת כמה עולה הלימודים אצל ירין שחף פחות או יותר
ומה המחיר הממוצע בשוק?

• הוסף לסימניות
בבקשה אני מעונינת לחלק מתנת חג לנשים חד הוריות איפור לחג..מישהי יש לה רעיון למשווק או איך להשיג?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת כמה עולה הלימודים אצל ירין שחף פחות או יותר
ומה המחיר הממוצע בשוק?
ישנם 2 מסלולים מסלול קצר -3 חודשים שמחירו 8990 בערך
ומסלול ארוך -6 חודשים-10990 בערך
בשניהם מקבלים את אותה מזוודת איפור ההבדל העיקרי זה כמות השיעורים ובמסלול הארוך התוכן הרבה יותר מפורט נושא שיעור אחד בקצר יכול להיות 2 שיעורים בארוך וכו
מבירור שעשיתי לאחרונה כמו כן אני יודעת שאוקטובר הם מתכננים עליית מחירים ..
אם מישהי כבר למדה שם ויכולה לתרום מניסינה אם היא ממליצה וכו ומה המצב מבחינה דתית
האם בכל השיעורים מעבירים את התוכן מורות או גם מורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה