פונט התייעצות - רכישת פונטים

• פותח הנושא CN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה

שלום וברכה!
התחלתי לפני כשבועיים לימודי עיצוב גרפי בפרוג,
אשמח לשמוע את חוות דעת המקצוענים:
באיזה חברה שווה לרכוש חבילת פונטים?
(בהנחה, כמובן, שאני מחזיקה חבילה בחברה אחת ולא בכמה..)
איזה פונטים הם 'חובה' והכי שימושיים?
והאם יש המלצות אחרות בנושא פונטים?

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם!
תודה, חיה.

וסתם בשביל ההתייחסות, מצו"ב שיעורי בית של מפגש שלישי עם המורה האגדי אריאל אלינסון 20200902_161303.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקסים!
כמובן הפונטים הקלאסים, שימושיים והכי מומלצים בעיני הם של חברת פונט ביט
כמו שאמרת חובה!
יש להם חבילות לסטודנטים באופן תדיר כפי שידוע לי.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם עכשיו התחלת לימודים
מידי מוקדם בשביל לרכוש פונטים
מה גם שבאפשרותך להשתמש בפונטים של המכללה
תיכנסי קודם לחומר
תכירי את הפונטים
תשתפשפי קצת בעיצוב
ואח"כ יגיע גם הזמן לזה
בהצלחה!
ואגב, סגרנו עכשיו קבוצת רכישה בפונטביט
כשזה יהיה רלוונטי הייתי מציעה להצטרף
לאיזו קבוצת רכישה ולנצל את מעמד הסטודנט
כדי להשיג חבילה מוזלת

• הוסף לסימניות
מקסים!
כמובן הפונטים הקלאסים, שימושיים והכי מומלצים בעיני הם של חברת פונט ביט
כמו שאמרת חובה!
יש להם חבילות לסטודנטים באופן תדיר כפי שידוע לי.
לגמרי,
לגבי המלצות נוספות - תלמדי מה הצרכים שלך, לוגואים? מודעות? ספרים?
גופנים לספרים לדוגמא צריכים להיות מאוד מוקפדים ואין מבחר ענק, לכן חשוב להכיר את הטובים שיש.

• הוסף לסימניות
פונטביט. נקודה.

אפשר לומר שכל מעצב מתחיל איתם, וזה ממש נכון מהסיבות הבאות:

1. מחיר לעומת תשואה - ב- 1500-2000 את יכולה לצאת עם מאות משקלים, במיוחד בתור סטודנטית.

2. המגוון שלהם עצום, יש להם את כל הסוגין

מלבד פונטביט אני אישית ממליץ על פונטים של @איתמר נתן הם מתאימים להכל.
הפונטים של איתמר מושלמים, גם אני לא התאפקתי וקניתי כמה... אבל לא, הם לא מתאימים לסטודנט מתחיל, במיוחד מהסיבה שיש לא חסר בסנסים וגם במודרניים באופן כללי. לעומת זאת, לפונטביט כן יש מה להציע בסריפיים למרות שכמובן של איתמר יפים הרבה יותר :)

איזה פונטים הם 'חובה' והכי שימושיים?
והאם יש המלצות אחרות בנושא פונטים?
אם את קונה מפונטביט, או רוצה באופן כללי כמה הדרכות בסיסיות תוכלי פנות אלי בפרטי: meymadnossafאין לכתוב כתובת מייל

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
ראיתי את השירשור הזה ורציתי להעלות את חששותי בעניין איזה חברה לרכוש, האם פונטביט או פונטייפ.
כי פונטייפ יש יותר זול בפחות משקלים אבל הפונטים נראים יותר יפים גם לגימוד ספרים, אבל בפונטביט זה יותר יקר ביותר משקלים, אבל לא הרבה מבחר בכדי עימוד, אשמח לקבל כאן אתת חוות דעת הציבור, תודה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק יש אפשרות לקבל פונטים עם רישיון אקדמי מ - א א א. ( רישיון אקדמי מיועד לסטודנטים שלומדים במקומות
שמוכרים ע"י אלף אלף וניתן להשתמש בפונטים רק למטרות שהם מאשרים - כתוב בתנאי השימוש)

מצ"ב קישור:
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לגמרי,
לגבי המלצות נוספות - תלמדי מה הצרכים שלך, לוגואים? מודעות? ספרים?
גופנים לספרים לדוגמא צריכים להיות מאוד מוקפדים ואין מבחר ענק, לכן חשוב להכיר את הטובים שיש.
קניתי משקלים בפונטביט
אפשר המלצה לגופנים שמתאים לספרים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קניתי משקלים בפונטביט
אפשר המלצה לגופנים שמתאים לספרים?

תודה רבה!
היו כאן הרבה אשכולות לפונטים מומלצים בפונטביט,
מה שכן, אחרי כל ההמלצות מכולם, אין על הצרכים שלכם...
השאירו לכם כמות נכבדה של משקלים לבחירה עצמאית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה