בין היתר הרדמות איברים יכולה להגרם ממחסור משמעותי ב B12מי שחווה או יודע כיצד מטפלים בנימול אברים - הירדמות של אברים בגוף לדוג' כפות ידים ורגליים קרקפת הראש , ידיים ועוד
נשמח לדעת ! הדבר קטרה בעיקר בזמן השינה או בישיבה
בקופות החולים אין מענה לתופעה
יש תופעות נוספות הקשורות לשרירים?היינו אצל נוירולוג
למי ניתן לפנות בנושא ?
תמיד כדאי לשאול רופא. יש עוד סבות חןץ מה3 האלה...תחושת נימול תיתכן מ3 סיבות
פיזית שיש מעצור בזרימת הדם למקום וזה יתכן מלחץ על מקום מסויים או מלחץ דם נמוך
מוח המוח הוא נותן את התחושה בגוף, וכשיש בעיה במוח, יש בעיה בתחושה, לדוגמא מי שמעל 60 יחשוש לסימנים מקדימים לאירוע מוחי
נפשית למשל לחץ
זה הכוון? בעיה ידועה בבלוטה? אם כן אנסה להרחיב יותרלא ניתן לשלוח באישי
מה אמר הנוירולוג ולמי הפנה?היינו אצל נוירולוג
למי ניתן לפנות בנושא ?
אני אם אותו סרט ויש לי תור היום...מה אמר הנוירולוג ולמי הפנה?
גם אני עם בעיה של נימול בידיים, ממתינה לתור לבדיקה של משו שקשור לעצבים.
לא נשמע לי הגיוני לשלם לקופ"ח כל חודש ובסוף לחפש מענה רפואי לבעיה אמיתית בפרוג...
כמובן שאפשר להתייעץ במקביל (כמו שאני עשיתי לפני שהגעתי לרופאה) אבל בתור תחליף??
לא נשמע לי סביר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים