יש לנו רק 2 אופציות לבחירה או בRENEW מטבחים- זה השיש סיילסטון שמיוצר ע"י חברת קוסנטינו, חברה ספרדית.רק אל תסגרו בשיש פדרו מאבו גוש.
הוא ממש רימה אותי והתקין לי שיש אחר מימה שהזמנתי והמחיר בפועל בסוף היה יותר יקר מכל מקום אחר.
(הוא טוען שהמחיר למטר 1000 ש"ח וכשמגיע למדוד טוען שיש יותר מטרים) תכלס שילמתי כמו אצל כל מתקין אחר ולא קיבלתי את מה שהזמנתי
תצליחו!יש לנו רק 2 אופציות לבחירה או בRENEW מטבחים- זה השיש סיילסטון שמיוצר ע"י חברת קוסנטינו, חברה ספרדית.
או אצל הספק הוא "שיש סואעד". שיש קיסר או גרניט פורלצלן/קוורץ
תודה בכל אופן על המענה
מה כולל האחריות גם סדקים וכו'?אם חשוב לך איכות אז לאבן קיסר יש אחריות לכל החיים
הקוורץ לא עמיד בחום גם אם שמים משטל מתחת.?פורצלן עמיד לחום וקוורץ לא עמיד לחום (מבחינת להניח סיר חם)
אבל קוורץ פחות שביר מפורצלן וניתן לתיקון יותר בקלות.
לאמא שלי יש סילסטון, כבר 20 שנה, איכות מעולה.סיילסטון
הייתי הולכת על האופציה הראשונהשלוום וברכה
אנחנו צריכים לבחור שיש למטבח וקיבלנו הצעה מהקבלן דירות ל2 סוגי שישים מה יותר מומלץ מבחינת איכות סדקים סופג כתמים וכו' מאוד חשוב לי האיכות
1.שיש סיילסטון שמיוצר ע"י חברת קוסנטינו, חברה ספרדית.
2. שיש קיסר או גרניט פורלצלן/קוורץ הספק הוא "שיש סואעד"
מצטרפת.הייתי הולכת על האופציה הראשונה
לכל סוג שיש המעלות והחסרונות שלו.שלוום וברכה
אנחנו צריכים לבחור שיש למטבח וקיבלנו הצעה מהקבלן דירות ל2 סוגי שישים מה יותר מומלץ מבחינת איכות סדקים סופג כתמים וכו' מאוד חשוב לי האיכות
1.שיש סיילסטון שמיוצר ע"י חברת קוסנטינו, חברה ספרדית.
2. שיש קיסר או גרניט פורלצלן/קוורץ הספק הוא "שיש סואעד"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים