התייעצות - שם חדש לנישה חדשה בעסק שלי

• הוסף לסימניות
הקדמה קצרה: לפני כשנתיים התחלתי לעצב ולייצר בסטודיו, מוצרים בהדפסות סובלימציה, המתחלקים לשני סוגים:
האחד - מוצרים בעיצוב שלי (מוצרי מדף) כגון: כיסויים לפלטה, תחתיות לסירים, מגבות, לוחות מחיקים ועוד הנמכרים כמתנות.
ובמקביל - אותם מוצרים ניתן להזמין עם עיצוב אישי של הלקוח: כיתוב אישי / תמונה וכד', ושם המגוון יותר רחב.
כיון שלא הייתי שלמה עם השם של הסטודיו ומה שהוא משדר לתחום הזה, החלטתי ללכת לקורס מיתוג, ולנסות לבדל בין העיצוב הגרפי של הסטודיו לתחום המתנות.

ועכשיו לעיקר: מצאתי שם, שמצא חן בעיני ומשדר לדעתי גם את הערכים של המוצרים שלי, וגם אותי, אבל המשמעות של השם היא באנגלית ולזה קצת קשה לי להתחבר (למרות שיש לי סלוגנים בשפע).
השם הוא: 'נייס' = NICE
והוא שילוב של שמי: נילי וייס. (למרות שאת זה מי שלא מכיר אותי לא יודע).

כיון שהמוצרים שלי פונים בעיקר לקהל הדתי (כיסויים לפלטה זה לא מוצר לכל אחד), אשמח לדעתכם איך מתקבל שם לועזי למוצר יהודי כל כך (למרות שלא כל המוצרים הם ספציפית לקהל זה)? האם זה מרתיע? משדר משהו אחר?
איך נשמעים לכם הסלוגנים הבאים: , Be Nice, Gift 2 Give, Nice Gift

• הוסף לסימניות
הכי מצא חן בעיני: Gift 2 Give

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי עם "נייס", היא שהמשמעות של זה כביטוי היא בדרך כלל "נחמד ותו לא".

מעבר לזה, כפניה לקהל דתי אמריקאי (קהל מצויין, אגב) שם לועזי יתקבל טוב, אבל בפניה לקהל דתי ישראלי ובפרט כשהמוצרים הם בעלי הקשר יהודי, זה יישמע מוזר. לכל הפחות, אם את הולכת על שם לועזי, אל תלכי על סלוגן באנגלית כי אז לחלוטין יצרת הקשר לא ישראלי.

אגב, אני ממש לא חושבת ששם לנישה בעסק צריכה להיות שילוב של השמות שלך.
אם יוצא בזכות זה משהו טוב, אז מילא, אבל לא להתעקש על זה אם התוצאה לא מספיק טובה.

• הוסף לסימניות
תודה נעמה - המטרה היא לא שילוב השם שלי (זה בונוס מבחינתי)

אכן, אני רוצה לפנות לקבל אמריקאי דתי (כיון שהמוצרים בהחלט פונים לשוק שם כיון שהם עדיין לא כל כך נפוצים).
לגבי הסלוגן, אפשר לשלב, תלוי לאיזה קהל פונים.
אשמח לקבל רעיונות נוספים...

נכתב ע"י naamah;1025439:
הבעיה שלי עם "נייס", היא שהמשמעות של זה כביטוי היא בדרך כלל "נחמד ותו לא".

מעבר לזה, כפניה לקהל דתי אמריקאי (קהל מצויין, אגב) שם לועזי יתקבל טוב, אבל בפניה לקהל דתי ישראלי ובפרט כשהמוצרים הם בעלי הקשר יהודי, זה יישמע מוזר. לכל הפחות, אם את הולכת על שם לועזי, אל תלכי על סלוגן באנגלית כי אז לחלוטין יצרת הקשר לא ישראלי.

אגב, אני ממש לא חושבת ששם לנישה בעסק צריכה להיות שילוב של השמות שלך.
אם יוצא בזכות זה משהו טוב, אז מילא, אבל לא להתעקש על זה אם התוצאה לא מספיק טובה.

• הוסף לסימניות
Jewish D-sign

• הוסף לסימניות
מסכימה עם העובדה ש-nice מרחיק אותך מקהל היעד,
ויש משהו סתמי במילה בתור שם לעסק (למרות שהחיבור לשם שלך מצא חן בעיני מאד)
תצליחי

• הוסף לסימניות
ועוד אחד (סילחו לי - אבל נראה לי שאתם קבוצת מיקוד טובה)

מה אומר לכם השם:
יידישקיינד
מתנה בניחוח יהודי / מתנה מיוחדת במינה
?

• הוסף לסימניות
נילס,
אמרת שהשם משדר את הערכים שלך ושל המוצרים שלך, ולכן נראה לך שזה מתאים - חוץ מעניין השפה.
כל עוד שלא נדע מהם אותם ערכי מותג שעל פיהם פעלת, נתקשה לסייע לך (אני אתקשה בכל אופן).
ספרי בקצרה מה היו השיקולים שלך בבחירת השם, מה הוא משדר לדעתך ומדוע החלטת לבחור בו.

אגב, ההחלטה לבחור שם שאינו עומד בפני עצמו וחייב סלוגן ברוב המקרים איננה נכונה.

• הוסף לסימניות
זו הסיבה שאני מעלה כאן לסיעור מוחות

אני יודעת מהם ערכי המותג שלי, אני מנסה להביא אותם לכם בשם
לכן אשמח לדעת מה אומר לכם השם הזה, ומה הוא משדר לכם.
על השם נייס, שהעליתי בקבוצת מיקוד אחר, קיבלתי תגובות שממש לא תואמות את ערכי המותג שלי (מה גם שלא הייתי שלמה איתו בגלל השפה).
אשמח לשמוע מה משדר לכם השם 'יידישקיינד' - וכך אוכל לדעת אם הצלחתי להעביר בו את הערכים וקוי האופי שאני חושבת עליהם.

נכתב ע"י ckuh;1026406:
נילס,
אמרת שהשם משדר את הערכים שלך ושל המוצרים שלך, ולכן נראה לך שזה מתאים - חוץ מעניין השפה.
כל עוד שלא נדע מהם אותם ערכי מותג שעל פיהם פעלת, נתקשה לסייע לך (אני אתקשה בכל אופן).
ספרי בקצרה מה היו השיקולים שלך בבחירת השם, מה הוא משדר לדעתך ומדוע החלטת לבחור בו.

אגב, ההחלטה לבחור שם שאינו עומד בפני עצמו וחייב סלוגן ברוב המקרים איננה נכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה