כללי התייעצות|תעריף לילה

• הוסף לסימניות
נראה לי שבגלל שהסכמת לעשות בשבילו עבודות בדחיפות כזו גדולה (מהיום למחר), אז הוא התרגל שכך אפשר לעבוד אצלך.
ואם זה לא נוח לך, שזה גורם לך לעבוד לילה ואת לא רוצה, כמו שאמר ונתנו, אז כדאי שתגידי לו פעם אחת לא ותסבירי לו את העניין שאת לא מוכנה לעבוד מעבר לשעות x עד x ושיקלוט את זה עם אחת ולתמיד.

• הוסף לסימניות
אני גם עבדתי פעם הרבה בלילה, ובאמת היה מאוד מאוד קשה לתפקד בבוקר.
אבל, כשזה גורם למצב רוח ירוד ומעצבן, ודאי אסור לעשות זאת.
גם אם תגידי לו שעבדת כל הלילה, זה לא יעניין אותו, את תשארי המצוברחת וחסרת העירנות!

לכן, העמידי אותו בפני עובדה! אני לא עובדת בלילה! זה לא מתאים לי!

אם הוא דווקא ירצה אותך הוא יתגמש בשעות אליך.
ואם לא, שיחפש מישהי אחרת.

אף אחד לא יקח לך מה שה' החליט שמגיע לך! וה' ודאי רוצה בטובתך!
אל תהרסי את הבריאות וההנאה מהעבודה בגלל עבודות מלחיצות ומפריעות למהלך הנורמלי של החיים!

בהצלחה בכל מעשה ידיך! ובהחלטות נכונות המתאימות לאופייך ולתנאייך האישיים!

• הוסף לסימניות
העבודה בלילה..
מתאים לתמונה....

• הוסף לסימניות
אז תגידי ככה!!! זו את שצובעת את זה?
אז קודם כל את אמנית. ממש. עובדה שאבישי בחר בך לצבוע, ואיך שאת מבצעת את זה, ועוד בכאלו שעות, פש...

חוץ מזה יוצא לפי דברינו שהבוס שלך גם נמנה על פורום פרוג אם איני טועה.
אז אנא, בוס נכבד, תקל עליה ואל תנהג בצורה זו.
אם מצפונך לא התעורר מספיק קרא את כל האשכול והחלט אם זו הדרך...;)

אני לא ישכח כמה שאני ספגתי מלקוח כזה, שעות מטורפות, טלפונים בכל זמן. וכשהחלטתי לעזוב אותו והוא נדהם ובקש הסבר, פתאום התפרץ לי כל מה שעמד ולא יכל לצאת מפאת היותי נתונה תחת שלטון כספו. וואי, כמה הוא נדהם.
בקיצור אם הוא לא קורא את האשכול תסבירי לו את הרגשתך. יכול להיות שהוא כלל לא מודע שזה מפריע לך.

• הוסף לסימניות
הציור יפיפה וגם הצביעה.

• הוסף לסימניות
רוב תודות, TIP X, על המילים הטובות!
אתם בהחלט מחממים את הלב.

למען ההגינות
לא התכוונתי לומר שעל העבודה הזו עבדתי בלילה
אלא סתם העליתי כדי לשמח אתכם, בהקשר לנושא

ודרך אגב, אבישי חן איננו הבוס שלי בקשר לקריקטורות האלו
אלא שהוא ואני מועסקים אצל מעסיק אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה