התייעצות | תרגום מסמך שלם כבד

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני נצרך לתרגם מסמך שלם מאנגלית לעברית
התרגום של גוגל לא מצליח לתרגם את הכל בבת אחת [וכל שכן בתרגום המובנה בדפדפן שאינו מצליח].
מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכוונה לשאול איזה אתרים עושים שירות זה
ואני צריך אתרים שמשתמשים בתוכנה ולא אתרים שמשתמשים בעבודה ידנית שלא שוה לי לשלם על דבר כזה

• הוסף לסימניות
לא מדובר בספר שכדי לקרוא אותו אני ישלם 500 עד 5000 ש"ח (ויותר) למתרגם.
אני פשוט צריך לקרוא את הספר וכדאי לי לשלם על זה כמה שעולה בבילון או מקרוסופט לחודש אחד שזה יוצא כמה עשרות שקלים וזהו.
רק שאני לא ישלם לפני שאני יודע בדיוק מה אני מקבל. ולכן אני שואל כאן בפורום האם מישהו ניסה תרגומים אלו?

• הוסף לסימניות
@בר בי רב
החל מרגע זה, אשכולות ללא מקדם ו/או ללא כותרת מדוייקת להחריד - יינעלו.
כעת מוסיף לך מקדם, למרות שאין זה מתפקידי.

(מתנצל על התקיפות, אין לי ברירה, אנא הבנתך)

• הוסף לסימניות
תרגומים אוטומטיים יש טראדוס (trados) וממוקיו (memoQ).
לא יודעת לגבי ממוקיו, אבל בטראדוס יש 30 ימי ניסיון חינם.

אבל זה כלי עזר לתרגום. לא מתרגם אוטומטי.
קרא עוד כאן: http://www.albyan.net/תוכנות/

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב על מכתב שהפך ל600 עמו', זכה להיכרך ולהיות ספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה