התייעצות - themeforest.net

• הוסף לסימניות
התייעצות -
כידוע, יש ב themeforest.net ערכות עיצוב שנמכרות גם כערכת נושא לוורדפרס בטווח מחירים של 45$-75$.
ואותן תבניות בדיוק נמכרות כ HTML בטווח מחירים של 14$-20$

לאתר דינמי עם בלוג / לאתר דינמי מאוד / לאתר חנות
זה ברור שלא כדאי בכלל לבנות ב HTML/CSS - אלא אך ורק לבנות את האתר בוורדפרס.

השאלה שלי היא על אתר תדמית עם ONEPAGE. משהו קצר שלא מאוד ישתנה -
אודות, ממליצים, לקוחות, צור קשר וכו'.
למה בעצם לא לקנות את הערכה הזולה ולבנות את האתר ע"י עדכון של הקבצי CSS וכו' בהתאם לתכנים.

אשמח לתשובה מהמומחים כאן! תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גשר המיתרים;1617624:
למה בעצם לא לקנות את הערכה הזולה ולבנות את האתר ע"י עדכון של הקבצי CSS וכו' בהתאם לתכנים.

למה לא?
מי אמר שלא?
זה החלטה שלך.
אם אין לך צורך ביתרונות של מערכת וורדפרס מאחורי האתר, אזי אין סיבה שלא.

לי באופן אישי תמיד יותר נוח שיש לי מערכת ניהול מאחורי האתר, קטן ככל שיהיה.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם שעיה
וחושבת בנוסף שתבנית של וורדפרס מאפשרת צמיחה הלאה בלי לאבד נתונים. ואם תחליט לשנות משהו באתר HTML מסתמא תצטרך להתחיל הכל מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גשר המיתרים;1617624:
התייעצות -
כידוע, יש ב themeforest.net ערכות עיצוב שנמכרות גם כערכת נושא לוורדפרס בטווח מחירים של 45$-75$.
ואותן תבניות בדיוק נמכרות כ HTML בטווח מחירים של 14$-20$

לאתר דינמי עם בלוג / לאתר דינמי מאוד / לאתר חנות
זה ברור שלא כדאי בכלל לבנות ב HTML/CSS - אלא אך ורק לבנות את האתר בוורדפרס.

נכתב ע"י Shia;1617890:
למה לא?
מי אמר שלא?
זה החלטה שלך.
אם אין לך צורך ביתרונות של מערכת וורדפרס מאחורי האתר, אזי אין סיבה שלא.

לי באופן אישי תמיד יותר נוח שיש לי מערכת ניהול מאחורי האתר, קטן ככל שיהיה.

תודה Shia,

אני אחדד את השאלה שלי:

מה אני בעצם מפסיד אם אני לא אבנה את האתר בוורדפרס.
הרי העיצוב והסליידר והאפקטים וכו' - אני לא מפסיד בכלל - כי יש הכל בעיצוב הזול יותר.

ושוב אני מדגיש:
לא מדובר על אתר מורכב, אתר עם מכירות, אתר עם הרבה דפים.
שזה כמובן נדרש מערכת ניהול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1617934:
אני מסכימה עם שעיה
וחושבת בנוסף שתבנית של וורדפרס מאפשרת צמיחה הלאה בלי לאבד נתונים. ואם תחליט לשנות משהו באתר HTML מסתמא תצטרך להתחיל הכל מחדש

תודה!

• הוסף לסימניות
מבחינת אבטחה אז ברור שאתר HTML פשוט הוא הרבה יותר בטוח מאשר וורדפרס או כל מערכת עם בסיסי נתונים.
בכל מקרה רק תחשוב לדוגמא על איך לבנות את הטופס צור קשר, אתה חייב בשביל זה לדעת שפת צד שרת, או PHP או ASP.NET אם יש לך מספיק ידע להתגבר על הבעיות האלה אז באמת אין סיבה שלא.

• הוסף לסימניות
זה כמו לקנות רכב או לקנות אופניים. בשני הדברים אתה יכול לנסוע, השאלה לאן ובאיזו מהירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה