התייעצות

• הוסף לסימניות
הזמנתי לביתי את השמלה הזו לחתונה, וחשבתי להלביש לה ככה ללא חולצה (היא בת שנתיים). [אנא אל תפתחו פה דיון בהלכות צניעות].

אך אמרו לי שזה לא יפה להלביש ככה לחתונה ואני מתלבטת מה להלביש לה מתחת, איזה צבע? ראיתם אולי בגד גוף בצבע כזה? צבע שמנת לא יהרוס את זה?

מה דעתכן?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 231.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
נראה לי ששמנת יכול לרוץ יופי

• הוסף לסימניות
חולצה בצבע ורוד.
ילך מעולה!

• הוסף לסימניות
באמת לדעתי, הגיזרה של הסרפן אכן "דורשת" חולצה, בגלל הכתפיות הרחבות.
בד"כ הגיזרה ללבישה ללא חולצה היא חצי שרוול / רבע שרוול / כתפיות דקות.

אפשר למצוא חולצה בצבע הזה
או בצבע שמנת
ואולי גם להוסיף קישוט קל לסרפן שיתאים לחולצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1293129:
חולצה בצבע ורוד.
ילך מעולה!

אני מפחדת שורוד שונה יראה מוזר, וקשה לי להאמין שאמצא בדיוק אותו ורוד!

• הוסף לסימניות
יש חנות בבני ברק, שכחתי את שמה, שמוכרת את כל החולצות בכל הגוונים והצבעים..
תנסי שם

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לראות מאיפה אני יכולה להוציא קצת בד (כמו לדוגמא מהצד הפנימי של הפפיון) ועושה איתו איזשהו שרוולון קטן ואז אין צורך בחולצה וזה גם יכול מאד להוסיף למראה...
לא אמור לעלות יותר משלושים- ארבעים ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1293165:
יש חנות בבני ברק, שכחתי את שמה, שמוכרת את כל החולצות בכל הגוונים והצבעים..
תנסי שם

אשמח אם יש מישהי שיודעת פרטים מדוייקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1293185:
הייתי מנסה לראות מאיפה אני יכולה להוציא קצת בד (כמו לדוגמא מהצד הפנימי של הפפיון) ועושה איתו איזשהו שרוולון קטן ואז אין צורך בחולצה וזה גם יכול מאד להוסיף למראה...

שרוולון נראה לי לא נוח לילדה בת שנתיים......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1293185:

במחשבה שניה זה יכול להיות גם שיפון כמו מה שיש בתחתית השמלה
לא נראה לי שקשה למצוא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1293187:
שרוולון נראה לי לא נוח לילדה בת שנתיים......
אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל משהו כמו מניפה לא ממש שרוול..
הוספתי את זה פעם לשמלת חתונה שהיתה לי את אותה בעיה וזה פתר את זה יופי

• הוסף לסימניות
אני עובדת בתחום הארועים, ורואה שמלבישים לילדות חולצות כאלה בגוון פנינה עם נצנץ (באותו גוון) , חולצות מאד מיוחדות, מגיעות גם בגוונים נוספים, והנצנוץ- הוא לא משו בולט, רק 'זורק' משו אלגנטי כזה... הם יושבות מאד יפה על היד..
בקיצור- עם כל כזה והכאלה שלי, אני מקווה שהבנת משו... מה שבטוח הוא שמוכרים אותם בחנויות לבגדי ערב לילדות, כמו קידסטייל, ננוש, תותקידס, וכל אלה... וזה מה שמלבישים היום מתחת לשמלות של ארוע.
אגב, החנות ברבי עקיבא עם חולצות בכל הגוונים, אם אני לא טועה, זה רק למידות 1-6 לנשים

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר ורצוי להלביש את זה ככה.
חולצה תהרוס לזה את כל השיק.

בכל העולם אין בכלל מושג כזה חולצות בסיס (בטח לא לילדות בנות שנתיים...)
למי בדיוק נראה לך מייצרים את זה?
ככה אמורים ללבוש את זה.

ואם מישהי ממש בענין הגזרה- אז פתח הצוואר הקטן מראה שלא אמורים ללבוש כלום מתחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1293254:
לדעתי אפשר ורצוי להלביש את זה ככה.
חולצה תהרוס לזה את כל השיק.

בכל העולם אין בכלל מושג כזה חולצות בסיס (בטח לא לילדות בנות שנתיים...)
למי בדיוק נראה לך מייצרים את זה?
ככה אמורים ללבוש את זה.

ואם מישהי ממש בענין הגזרה- אז פתח הצוואר הקטן מראה שלא אמורים ללבוש כלום מתחת.

בכל העולם אין מושג של חולצת בסיס - כי אין מושג של הלכות צניעות...
אז נכון שאצל ילדה בת שנתיים זה לא משמעותי, אבל יש כאן גם עניין של תחושה וגם של הרגל - מכיוון שאצלנו ב"ה לא רואים נשים עם שמלות כאלה ללא חולצת בסיס, יש מי שייראה לו/ה מוזר לראות את זה גם אצל ילדה בת שנתיים.
לטעמי האישי - ייראה אלגנטי מאד עם חולצה בצבע שמנת / פנינה, ואם יש משהו מנצנץ - עוד יותר טוב.
ומזל טוב! :)

• הוסף לסימניות
שרוולון סגור בצבע זהב/שמנת מנצנץ.
למה שזה לא יהיה נח?

• הוסף לסימניות
תלוי איפה האירוע, אבל אם זה לא בבני ברק אז בד"כ קריר יותר בערב, אפילו בקיץ. או שיש מזגן חזק, ולכן תמיד עדיף שרוול, בפרט לילדים קטנים. לתשומת ליבך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1293185:

אם הבנתי נכון היא התכוונה להוסיף שרוול קטנטן ולכן השתמשה במילה שרוולון. זה דווקא רעיון להוציא מהמכפלת/ פפיון/ חגורה מעט בד ולתפור מזה שרוולים קצרים כדי שיראה יותר לבוש

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתחפשי בד רשת, טול או בד כמו השמלה ותוסיפי חתיכה קטנה בשרוול.

• הוסף לסימניות
נסי בפמילי סנטר .מנסיון יש להם הרבה גוונים ובמחיר מצויין.
[גם דאון טאון]
מה שמוכרים ב70 80 ש"ח במקומות אחרים ,שם ב30/40. שווה לנסות

• הוסף לסימניות
גם אני שמתי על השמלה הזאת עין.. ;)
אני הייתי מנסה לקחת קצת בד מהבגד (אולי מהחגורה) ולעשות כנפיים (מעין חצי עיגול שמחובר במקום של השרוול).
אבל גם עם חולצה איכותית בצבע שמנת זה יראה יפה וחגיגי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה