התייעצות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
חשוב לי לשמוע ממכם,
סרט שערכתי ללקוחה, מה דינו? מה השימוש שהיא יכולה לעשות איתו?
ואסביר,
אם ערכתי לדוג' קריוקי לאיזשהו בי"ס והסרט הוקרן בביה"ס, האם זה נקרא שהוא שייך להם והם יכולים לתת אותו להקרנה במקומות נוספים?
(הלקוחה בקשה ממני לשלוח לה גירסה בלי הלוגו של ביה"ס, כי מישהי רוצה את המצגת שלהם להקרנה..)
אשמח אם תרחיבו בעניין..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
באופן כללי הכול תלוי בסיכום מראש, אין בזה כללים.
אם אין סיכום מראש, מתחילה הבעיה, כל עוד הלקוחה לא חורגת מאד מהשימוש המקורי, לא הייתי אומרת מילה, כלומר: גם אם היא משכירה את הסרט פעם ופעמיים כדי לכסות את ההוצאות שלה, עדיין הייתי מבליגה, אבל, אם לדג' ערכת סרט לביה"ס להקרנה פנימית שלהם, והם התחילו להשכיר ולהרוויח מהסרט אלפים, אז, מתעוררת שאלה, וגם אז, אין תשובה ברורה מה הדין. כי בכל אופן הם שלמו על הסרט, וכל עוד הם לא הוגבלו בשימוש אין הילה לבקש מהם תשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
אם שילמו לפי שעות והרעיון והיוזמה שלהם--לדעתי זה שייך להם והם יכולים לעשות בזה כטוב בעיניהם.
כמו שסרט שאת עורכת להם ולך אסור להעביר לידים אחרות וזה שייך להם.

לדעתי רק אם סוכם מראש שאת מקבלת אחוזים יש לך זכות לתבוע את זה.

אם במקרה את מביאה את כל החומר והשירים אז עדיף כבר שתשווקי לבד את הקריוקי.
אני באופן אישי עשיתי כמה פעמים קריוקי למוסדות--אבל הם שלחו את השירים והחליטו מה הולך להיות ממילא כל הזכויות שייכות להם.

כמובן זו רק דעתי אין לי מושג איך אחרות עובדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה