תודה, מינדי!נכתב ע"י מינדי ל;2299386:הכנו סקלה של צבעים עם המושגי היסוד רוויה וצבעים נגדיים מקווה שאני זוכרת טוב היה למעלה מארבע שנים
נכתב ע"י אמא של חני;2299741:תודה, מינדי!
זה אצל שרונה ארליך, נכון?!
יש כאלו שלמדו במקומות אחרים, מה היו הש"ב?
המון תודות!
נכתב ע"י אמא של חני;2299368:שאלה מן העבר...
איזה שעורי בית ניתנו לכן בעיצוב פנים על צבעים?
היית נותנת את זה כשיעורי בית?נכתב ע"י revrut;2300374:לדעתי זה מחדד מאד את ההבנה בצבעי היסוד, צבעים מנוגדים, כרומה לעומת כהות ועוד...
אבל יתכן ויש מעשיים מזה
היית נותנת את זה כשיעורי בית?נכתב ע"י revrut;2300374:לדעתי זה מחדד מאד את ההבנה בצבעי היסוד, צבעים מנוגדים, כרומה לעומת כהות ועוד...
אבל יתכן ויש מעשיים מזה
נכתב ע"י אניתי;2301366:גם אני למדתי אצל שרונה ארליך.
מצד אחד זה אכן מחדד את הרגישות לטונים של הצבעים.
מצד שני זה ה-מ-ו-ן עבודה, ונראה לי מספיק לחדד את הרגישות ע"י התאמה ממניפות צבעים של טמבור למשל ולא לעשות את זה דווקא לבד בעירבוב של גואש, מה דעתכם??
נכתב ע"י אניתי;2301366:גם אני למדתי אצל שרונה ארליך.
מצד אחד זה אכן מחדד את הרגישות לטונים של הצבעים.
מצד שני זה ה-מ-ו-ן עבודה, ונראה לי מספיק לחדד את הרגישות ע"י התאמה ממניפות צבעים של טמבור למשל ולא לעשות את זה דווקא לבד בעירבוב של גואש, מה דעתכם??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים