בתכנית הספציפית הזו - נראה לי שכדאי להשאיר את המקרר במקומו.
אבל, לדעתי אפשר להגיע לתכנית טובה יותר.
תנסי לשבת על זה עוד ובקשי מן האדריכלית עוד אופציות.
אגב, למה לא לתחום את חדר הכביסה?
עדיף שהמקרר יהיה בתחילת המטבח וקרוב לפינת האוכל. ובטח שלא בתוך סלי הכביסה.למה כדאי להשאיר במקומו? מה הסיבות
לא תחמנו כי שם יש את החלון היחידי בחדר זו הסיבה העיקרית.
תנורים של היום פולטים את החם קדימה ולא לצדדיםסתם דרך אגב ואינני יודעת עד כמה זה נכון-לא מזמן שמעתי מטכנאי שלא כדאי להצמיד מקרר לתנור כי הם 2 מכשירי חשמל הפוכים(קור וחום)והחום של התנור כשעובד עלול לפגוע במקרר.
כדאי לבדוק אופציות נוספות לתכנון המטבח.
לא נעים שחלון השירותים פונה למטבח.
מקומו הטבעי של המיניבר בסמוך למקרר.
הכיור הבשרי קצת רחוק מהמקרר.
מקרר ומזווה זה אזור אחסון, רצוי להצמיד אותם.
כמה אנשים עובדים במטבח?
יש עוד שירותים בבית?
היכן שירותי האורחים?
היכן תולים את הכביסה?
יש תוכנית עם מידות?
תודה רבה!
מצורף תוכנית עם מידות.
כמה אנשים?? בדרך כלל רק אני ויש לי שתי בנות שגודלות...
שירותים נוספים נראים בתצלום המצורף.
כביסה בעיקרון גם במטבח זה איזור הכביסה אבל זה מקום קטן, ואני בוודאות יעשה בחדר נוסף בע"ה.
התכוונתי באמת שתצרפי תכנית
שלום,
מניסיוני, חלון השרותים הצמוד לממ"ד , בתקווה שהוא גבוה, הוא לא מפריע למטבח.
המקרר לא מומלץ שיהיה בקצה המטבח מתחת לחלון השרותים...
וכמובן לא בין הממ"ד לארון כביסה דו צדדי,
אגב, למה יש 2 ארונות כביסה? האם אחד לכביסה משומשת והשני לכביסה הנקיה היורדת מהחבל/מייבש?
(זה רעיון מצוין שעשיתי ללקוחה שלי - והיא מרוצה ביותר!!!)
אפשר לתכנן את המטבח אחרת!
במידה ואתם לא מתכוונים לתכנן אותו אחרת -
אז המלצתי שתשאירו את המקרר כפי שהוא עכשיו.
בנוסף, לי הפריע שהגז מול הכניסה למטבח.
המון הצלחה.
לא נגעתי בהםאיפה השולחן והכסאות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים