דרוש מידע התייקרויות מחירים - אאוט, הקטנת אריזות - אין.

• הוסף לסימניות
אז מסתבר שבחברות המזון חושבים שאנחנו עיוורים או טיפשים, אחרת אין הסבר מניח את הדעת איך הם מרשים לעצמם לעבוד עלינו בעיניים.
בשבוע האחרון נדמה לי שאני רואה את התופעה הדוחה הזו יותר ויותר, מה שנקרא 'אותו מוצר במשקל חדש'... כשהמחיר ברוב המקרים נשאר ישן ובחלק מהמקרים התחדש אף הוא, כמובן כלפי מעלה.

להלן רשימה חלקית, ידע הציבור וייזהר.
במבה נוגט, 130 במקום 150 גרם,
נוזל כלים פיירי, 515 במקום 65 מ"ל
מארזי תבניות ח"פ של ר. שמאי 7 במקום 10
טבעול לסוגיו 1.3 ק"ג במקום 1.75, (מי בכלל זוכר את ה 2 ק"ג???...)
מטליות רצפה סנו 3 במקום 4
וכן הלאה וכן הלאה,
אם גם אתם נתלתם בתופעה, אנא יידעו את כולם.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון לומר "העלאת מחירים אאוט"
זה כן נכון לומר שכולם מעלים מחירים
רק יש שעושים את זה "בלי להתבייש"
ויש כאלו ש"מחביאים" את זה ועושים את זה בדרכים מגוונות,
הצד השווה שלנו זה עולה יותר,
ואת המחאה שהתחילה בנושא "יוקר המחיה"
הצליחו כמעט להשתיק לגמרי..

• הוסף לסימניות
יזהר ממה???
למה יש לנו בררה אחרת?? (אם יש חברות יותר זולות אז ממילא כדאי להעדיף אותם גם בלי קשר להקטנה)
"יזהר שלא יכשיל את החברה בגזל, אלא יפתח את החבילה הסמוכה במדף, ימלא את החבילה שהוא קונה עד הכמות שהייתה עד אתמול, ידבק חזרה ברוקו, ויקנה בלב שלם"

• הוסף לסימניות
להלן רשימה חלקית, ידע הציבור וייזהר.
במבה נוגט, 130 במקום 150 גרם,
נוזל כלים פיירי, 515 במקום 65 מ"ל
מארזי תבניות ח"פ של ר. שמאי 7 במקום 10
טבעול לסוגיו 1.3 ק"ג במקום 1.75, (מי בכלל זוכר את ה 2 ק"ג???...)
מטליות רצפה סנו 3 במקום 4
אני נתקלתי גם בסירופ מייפל טבעי של יד מרכי 186 מל במקום 230

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה לא חדש, זה כבר תקופה ארוכה.
הנה רשימה חלקית:
קליק בשקיות, כבר תקופה הורידו.
ביסלי של חברת מנה (לא זוכר את שמו).
דגנים של יוניליור.
ישנם כמה סוגי סלטים שהורידו אותם ל350 גרם (חומוס עם חריף של צבר, ויש עוד כמה).
סלטי שמיר סדרת הגורמה - ירד ל200 גרם (היה 250) לפני בערך שנה.
שוקולד עלית - חלק מהסוגים החדשים - 95 גרם.

• הוסף לסימניות
אילו היה מדובר רק בהקטנת אריזות - גם זה מספיק גרוע. אבל מה שמרתיח הוא, שהם גם גורעים מהאיכות. האם הצלחתם להחזיק צלחת פלסטיק ח"פ מלאה אוכל באמצעות יד אחת מתחתיה ולא בשתי ידיים? אם אתם חובבי תה חם - האם הצלחתם להחזיק את כוס הקרטון הח"פ מיד לאחר שמזגתם לתוכה את המים הרותחים? אני כמעט נכוויתי ושמטתי אותה מידי.

• הוסף לסימניות
ביסלי קראנצ'וס של מנה 55 גרם במקום 70

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
..
_עליית_מחירים_שקטה___מקטינים_אריזות.jpg

• הוסף לסימניות
המגעיל בכל הסיפור הוא שהחברות לא טרחו להקטין את האריזות, רק את התכולה.

• הוסף לסימניות
ובכן, כוסות לשתייה חמה של ר.שמאי הוקטן מ50 ל 40, דווקא מחברה בבעלות חרדית הייתי מצפה לנורמות אחרות...

• הוסף לסימניות
ובכן, כוסות לשתייה חמה של ר.שמאי הוקטן מ50 ל 40, דווקא מחברה בבעלות חרדית הייתי מצפה לנורמות אחרות...
כוסות שתיה קרה בכל החברות יורדות עכשיו מ100 ל50
ואגב, חברות החד פעמי מנסות להתמודד עם המיסים, אמנם קל להפיל עליהם את עליית המחירים אבל הם גם נושאות נזקים בעקבות המיסוי

• הוסף לסימניות
אני רק מזכיר כי המס שהוטל תחילה על כוסות נייר לשתייה חמה לבסוף- בוטל, כן, בוטל.
אממה, המחירים שעלו לא ירדו בכלל או ירדו מעט. ועכשיו עם הקטנת האריזות אז בכלל...
בקיצור תהיו ערניים ואל תתנו לעשירים להמשיך להתעשר על חשבונכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה