דרוש מידע התייקרויות מחירים - אאוט, הקטנת אריזות - אין.

• הוסף לסימניות
אני רק מזכיר כי המס שהוטל תחילה על כוסות נייר לשתייה חמה לבסוף- בוטל, כן, בוטל.
אממה, המחירים שעלו לא ירדו בכלל או ירדו מעט. ועכשיו עם הקטנת האריזות אז בכלל...
בקיצור תהיו ערניים ואל תתנו לעשירים להמשיך להתעשר על חשבונכם.
יש אשם אחד. דמות בעלת כרס שאף פעם לא שבעה
להיכנס לחשבונות על כוסות שתיה חמה בזמן שכל המכלול נפגע זה לא ריאלי

• הוסף לסימניות
ובכן, כוסות לשתייה חמה של ר.שמאי הוקטן מ50 ל 40, דווקא מחברה בבעלות חרדית הייתי מצפה לנורמות אחרות...

אם אני לא טועה
אז בעבר היה גם חבילות של 40 וגם של 50
כתוב על החבילה שהיא הוקטנה?

• הוסף לסימניות
אני רק מזכיר כי המס שהוטל תחילה על כוסות נייר לשתייה חמה לבסוף- בוטל, כן, בוטל.
אממה, המחירים שעלו לא ירדו בכלל או ירדו מעט. ועכשיו עם הקטנת האריזות אז בכלל...
בקיצור תהיו ערניים ואל תתנו לעשירים להמשיך להתעשר על חשבונכם.
לא מדויק...
בתחילה המס הוחל גם על הכוסות נייר, ובהתאם המחיר עלה
אח"כ המס הופחת ל30 אחוז מס, והמחיר ברוב המקומות ההוגנים ירד בהתאמה
נכון, יש חנויות שעדיין מוכרות כאילו יש עליהם מס מלא וכדאי לשים לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה