דרוש מידע התייקרות הצהרונים, איך זה עובר בשקט? זה באמת לא מעניין אף אחד?

• הוסף לסימניות
הודעה תמימה נשלחה אלי אתמול מילד אחד, היום מילד שני, וכנראה מחר מילד שלישי.
רישום לצהרונים לשנה זו ב"ה, אך אני מסתכלת וקצת לא מאמינה, בשורות התחתונות של הדף המשמח כתוב, ''עפ''י הוראת משרד החינוך בנשה זו תגבה תשלום ע''ס 1300 ש''ח (בהשוואה לשנים קודמות 500 ש"ח לשנה).
התייקרות של למעלה מ150%
קצת תמהתי לעצמי, לא קראתי על זה מידע מקדים, לא שמעתי על גזירה חדשה מההמשלה, לא שמעתי איזה ח''כ או מישהו מלין על זה.
סיפרתם לנו שתוזילו את מחירי התתי''ם, סיפרתם לנו על אופק חדש, וכו' לא הצלחתם להוזיל, אבל למנוע התייקרות כל כך משמעותית לא הצלחתם?
מדוע אין על זה אפילו דיבור (למשפחה ברוכת ילדים זה כמעט אותו הנזק של גזירת החד פעמי ז''ל)
אני רק תוהה בקול מי שידע להחכים אותי אשמח מאד

• הוסף לסימניות
כי זה עדיין זול.
עש אנשים שמשלמים 980 שח לחודש והם לא מיליונרים.
בגבעת זאב משלמים כ 350 שח לחודש.
התרגלנו לשלם זול .. ו 130 שח לחודש זה עדיין זול ואפילו זול מאוד
צודקת, ולא צודקת.
נכון שזה בסוף זול מאד, אבל היות וזה השתתפות של משה''ח אז באמת יש משהו לעשות בנידון.
לגבי צהרונים פרטיים באם יוזילו מחירים אזי יופסדו אנשים מהציבור שלנו.
בקיצור אני מתלוננת על התייקרות ממשלתית שלא מטופל כלל ע''י הנציגים שלנו.
[בדומה לחד''פ שהזכרתי ששם לא טענו שבאירופה זה הרבה יותר יקר, מה שאגב נכון]

• הוסף לסימניות
פשוט עד היום זה סובסד כדי לעודד הורים עובדים
ועכשיו הסבסוד קצת ירד, כלומר מי שלא חייב את זה יוותר על זה ומי שחייב יסתדר עם ההעלאה הקטנה,

שלא תבינו לא נכון זה מבאס גם אותי ממש, האם אוותר על זה? לא כי אנחנו עדין צריכים את זה ונתמודד עם המחיר החדש.

• תודה
Reactions: gpt
  • הוסף לסימניות
כי זה התייקרות צפויה כתוצאה מהמלחמה, לא נגד אף אחד אלא בונוס שירד כי התקציב לא מכסה את עוגת המלחמה.
זה ממש לא הדבר הראשון שהולך להתייקר...

• הוסף לסימניות
צריך איכשהו לשלם את המלחמה הזאת...
וזה רק ההתחלה.

• הוסף לסימניות
יש דברים דחופים יותר
(כמו למשל העלאת המע"מ (המתוכננת לתחילת 2025) שעברה בשקט מוחלט ובמשרד האוצר ראו כי טוב ודנים כרגע בהעלאה ל18.5%!!)

• הוסף לסימניות
כי אין לנו ברירה, אנחנו עובדות וחייבות את הצהרון......

• הוסף לסימניות
הודעה תמימה נשלחה אלי אתמול מילד אחד, היום מילד שני, וכנראה מחר מילד שלישי.
רישום לצהרונים לשנה זו ב"ה, אך אני מסתכלת וקצת לא מאמינה, בשורות התחתונות של הדף המשמח כתוב, ''עפ''י הוראת משרד החינוך בנשה זו תגבה תשלום ע''ס 1300 ש''ח (בהשוואה לשנים קודמות 500 ש"ח לשנה).
התייקרות של למעלה מ150%
קצת תמהתי לעצמי, לא קראתי על זה מידע מקדים, לא שמעתי על גזירה חדשה מההמשלה, לא שמעתי איזה ח''כ או מישהו מלין על זה.
סיפרתם לנו שתוזילו את מחירי התתי''ם, סיפרתם לנו על אופק חדש, וכו' לא הצלחתם להוזיל, אבל למנוע התייקרות כל כך משמעותית לא הצלחתם?
מדוע אין על זה אפילו דיבור (למשפחה ברוכת ילדים זה כמעט אותו הנזק של גזירת החד פעמי ז''ל)
אני רק תוהה בקול מי שידע להחכים אותי אשמח מאד
אני אספר לך סוד,
שלא שמעת עליו, בשנה שעברה מחיר המעונות עלה ביותר מ1000 שח לתינוק לחודש, למי שאין לו דרגה,(בד"כ זוגות צעירים עם מספר נפשות מועט ומשכנתא בשמיים)
והודיעו על ההתיקרות אחרי החגים, הרבה אחרי שהתחילה השנה. הכל בתמיכת החכים החרדים.
ואין פוצה פה.
אז אחרי כל זה פחות מציק לנו העלאה של 130 שח.

• הוסף לסימניות
יש למישהוא את הטלפון לרישום לצהרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה