- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1157281:זה שרוף, זה.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1157287:לא נראה כמו שרוף, אבל פ'סדר..
רק למה את חושבת שאני ממציאה...זה מה שמצליח להפתיע אותי...טיפלתי קצת ברואו עבורך,שתראי שזה סה"כ נשרף...
נכתב ע"י נוי;1157281:זה שרוף, זה.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1157287:לא נראה כמו שרוף, אבל פ'סדר..
נכתב ע"י רותי בן שימ;1157293:נו באמת, חשבת שאחשוב שבא לך סתם לחרטט מעל במת הפורום?? ועוד על כזה דבר מטופש?..
ציינתי עובדה שזה יותר נראה רקע שלא הופרד טוב מאשר שרוף רגיל זה הכל.
באמת שהיה מיותר להעלות תמונה נוספת כדי להוכיח את הענין.
זה כמעט מעליב. (אני מתלבטת...)
נכתב ע"י wald;1157335:נו, ואיפה מאחורי הקלעים???
ת'שמעי יש לך דמיון מפותחנכתב ע"י RacheliM;1157409:לבקשתכם (וסתם כי אני ממש נחמדה....)
הנה מאחורי הקלעים (מצונזר: הסתרתי את עצמי {אני לא באמת נראית כמו ביצה שחורה.} וחתכתי את כל הבלאגן בבית)
זו התמונה המקורית - ומכאן הכל היסטוריה...
נכתב ע"י רותי ה;1157416:בדרנית! יש לך מוח קודח בהחלט!
הכל לבד בלי עזרה?
נכתב ע"י RacheliM;1157430:בעזרת החצובה
(וטיימר של 10 שניות! שיוו זה מטורף...)
את הרעיון לביצוע הבא אולי אתם תביאו לי,כי המח התייבש מרוב מאמץ...
נכתב ע"י lizi;1157465:יפהההה!!מעניין רק כמה נסיונות היו עד ההשיג המרשים...
אתגר?? לא בטוחה שזה ילך...נכתב ע"י רותי ה;1157436:כן תארתי לעצמי שזה עם חצובה.
בהחלט מטורף!
- לרוץ ולהרים בדיוק לגובה הרצוי ( עשית סקיצה על הקיר של התנוחה והגובה...)
ת'אמת באיזה פעם זה הצליח לך?
אולי תפתחי אתגר בנושא..
נכתב ע"י RacheliM;1157409:לבקשתכם (וסתם כי אני ממש נחמדה....)
הנה מאחורי הקלעים (מצונזר: הסתרתי את עצמי {אני לא באמת נראית כמו ביצה שחורה.} וחתכתי את כל הבלאגן בבית)
זו התמונה המקורית - ומכאן הכל היסטוריה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים