ראש לאריות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה באמת קרה שם?בת של חברה שלי מהבי"ס והסמינר
עצוב עצוב
גרה לידי
איך מנחמים בכזה מצב?
אני ינסה לספר בקצרה, הילדה נחנקה ממשחק קטן ואחרי כמה דקות שלא הצליחו להוציא הזמינו מד"א ואחרי בערך חצי שעה הצליחו להוציא את המשחק תוך כדי החיאה ואחרי עוד חצי שעה, ההחיאה הצליחה והפנו אותה לביה"ח שהיא הייתה במצב קשה ולעט לעט המצב הדרדר, לא עלינו!!!מה באמת קרה שם?
בהחיאה ארוכה כל כך, זה שהיא הצליחה זה לא אומר שזה מחזיק מעמד.נשמע לא ברור אם הצליחו להוציא לה והצליחו לעשות החיאה
איך המצב הדרדר ?
לא נראה לי שאפשר לנחם על כזה דבר
לאבד ילד זה צער לכל החיים
אתה לא יכול לדעת מה יצא מהחייאה הזאת, אבל עושים החיאה כדי קודם להציל את הבן אדם ומכאן אלוקים גדול (אי אפשר לדעת מה יקרה (במיוחד שהיא ילדה קטנה)נשמע לא ברור אם הצליחו להוציא לה והצליחו לעשות החיאה
איך המצב הדרדר ?
לא נראה לי שאפשר לנחם על כזה דבר
לאבד ילד זה צער לכל החיים
אמןה ישמור שלא ידעו עוד צער
אנחנו שמענו מכונן שהיה שם משהו אחר לגמרי. סיוע ההצלה הגיע מהר והוציאו את החפץ הזר מהר, רק מה שלקח יותר זמן בסיפור פה היה לקלוט בכלל שהיא בלעה משהו. ובמילא להבין שצריך להוציאו. ה"י בחנק יש את הקטע של שקט, לא תמיד משתעלים, צורחים. וזה מה ששיחק פה לרעהאני ינסה לספר בקצרה, הילדה נחנקה ממשחק קטן ואחרי כמה דקות שלא הצליחו להוציא הזמינו מד"א ואחרי בערך חצי שעה הצליחו להוציא את המשחק תוך כדי החיאה ואחרי עוד חצי שעה, ההחיאה הצליחה והפנו אותה לביה"ח שהיא הייתה במצב קשה ולעט לעט המצב הדרדר, לא עלינו!!!
ב.ד.ה.
ברור שזו גזירה, ויכול לקרות לכל אחד ה"י.אנחנו שמענו מכונן שהיה שם משהו אחר לגמרי. סיוע ההצלה הגיה מהר והוציאו את החפץ הזר מהר, רק מה שלקח יותר זמן בסעפור פה היה לקלוט בכלל שהיא בלעה משהו. ובמילא להבין שצריך להוציאו. ה"י בחנק יש את הקטע של שקט, לא תמיד משתעלים, צורחים. וזה מה ששיחק פה לרעה
אין ספק שזו גזירה ואין אפשרות לבנ"א באמת להשמר במאה אחוז מכל דבר, השתדלות צריך ודאי אבל יש כ"כ הרבה משחקים וחלקים קטנים בעולם שזה לא כזה קל. מה שכן בתקופות שיש לי ילד זוחל אני אומרת להם לשחק בדלת סגורה או על השולחן גבוה. וקחו דוגמא, לפני כמה שנים שכנה שלי בקומה דפקה בבהלה שבן ה-5 חודשים שלה נחנק, הוא היה כחול ונראה נורא. ב"ה הצליחו להוציא לו את זה די מהר ומה זה היה? פיסת ניילון פיצית, באיזה גודל של חצי ס"מ על ס"מ. אפילו א"א להבחין כשזה על הרצפה.
בשורות טובות
הלויה הייתה ביום שישי. אז כנראה קמים בחמישי בבוקר?@עיר שהיא עולם
יודעים מתי יום אחרון שאפשר לנחם?
למה ניראה לך?היו שאמרו שאולי ברביעי,
לוידעת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים