התינוקת משחקת בכפתורי הגז

• הוסף לסימניות
האם יש פטנט שיכול למנוע גישה מפעוטות לכפתורי הגז בתנור? זהו תנור רגיל, לא בילט אין, והכפתורים בטווח נגיעה של הקטנה, שלעתים גם מכבה את האש.

אם יש פטנט כזה, אשמח לשמוע עליו.

• הוסף לסימניות
אולי לכבות את ברז הגז כשלא מתבשל, אני עושה זאת לאחרונה כי תפסתי את הבן שלי הקטן כמה פעמים משחק עם הכפתורים, וזה בכיריים על השיש, והוא על כסא! כבר מזמן את הכפתור הכי סמוך לקצה השיש של להבה פחות שימושית הוצאתי ואני שומרת על הצד וכשצריכה אותה אני מחברת..

• הוסף לסימניות
פשוט להוציא את הכפתורים ולשים על מדף גבוה, ברוב התנורים הכפתורים קלים להכנסה/הוצאה. וכמובן לכבות את ברז הגז שכשלא בשימוש.

• הוסף לסימניות
מי שמבשלת הרבה זה מאד מעצבן להוציא, אצלי צריך להרים אותם עם סכין. כבר יותר קל לי לסובב את כפתור הגז. זה גם נראה לי הכי בטוח כשיש שובבים שגילו ענין בדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1488567:
מי שמבשלת הרבה זה מאד מעצבן להוציא, אצלי צריך להרים אותם עם סכין. כבר יותר קל לי לסובב את כפתור הגז. זה גם נראה לי הכי בטוח כשיש שובבים שגילו ענין בדבר.

מבחינה בטיחותית תמיד מומלץ לסגור את ברז הגז כשלא בשימוש, אבל כאן מדובר על שובב שמכבה להבה בזמן שהגז בשימוש, אז הפתרון הוא להוציא את הכפתור. אלא אם כן יש פטנט אחר לכיסוי הכפתורים.

• הוסף לסימניות
כנראה לא התנסית אבל אצלי הוא היה ניגש ומנסה להדליק בעצמו ולסובב את הכפתורים, לא בשעות שהגז דלק או בישלתי משהו, בכלל לא הייתי במטבח! פתאם הרחתי גז ה' ירחם..
בינתים עד שהוא יגדל מעט אנחנו במצב חרום שאין יותר כסאות במטבח אם אני לא שם, מביאים לשעת הארוחה ומוציאים לסלון שננעל בשעות אחה"צ, יען הוא טיפס חופשי על השיש לחפש ממתקים וכד'.

• הוסף לסימניות
אני הגבהתי את התנור בעזרת עגלה עם גלגלים, למטרת ניקוי אבל זה גרם לזה שהקטנים לא מגיעם זה גבוה להם
רק צריך לוודא שהתנור יציב ולא מתהפך כשהדלתות פתוחות.

• הוסף לסימניות
לתנור יש הגבהה, וסיבוב פשוט של הכפתורים לא מוציא גז. כל הבעיה היא כיבוי האש.

• הוסף לסימניות
ראיתי בקטלוג של איקאה מגן לכפתורי הגז
שדרך אגב גם מונע מהקטנים לראות מה יש על הכיריים ולמשוך דברים משם

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי עושה את זה ומגדילה לעשות גם לגית בכפתורים של המכונת כביסה וזה כפתורים של מגע
קורה שהיא עושה את זה גם שבת היא מאוד אוהבת לטפל בכפתורים של הגז בד"כ דווקא אז
מה עושים?????

• הוסף לסימניות
הבן שלי נהג בזמנו כל ליל שבת באזור הסעודה להדליק את תנור האפיה. זה היה מעצבן כי שבת שלמה התנור היה פועל.
עד שהתחלנו להוריד את השלטר (פיוז) של השקע של התנור בלוח החשמל כל ערב שבת. היום הוא כבר רגיל שאנחנו לא מתרגשים וזנח את התחביב.

• הוסף לסימניות
לגבי הגז אין לי רעיון אבל אני אגיד לכם מה עשינו לגבי המאוורר כשהבנות נהגו לכבות ולהדליק חופשי בשבת:
שמנו על הכפתור שבחרנו אזיקון שיחזיק אותו לחוץ וכשרצינו להעביר מצב העברנו בדחיפה מלחצן ללחצן.

בנתים עוד לא מצאנו פתרון למזגן שהכפתור שלו קבוע בקיר ממש בגובה העיניים שלהם. זה מזגן ישן נושן והדירה שכורה כך שאנחנו לא יכולים לשנות את המיקום.
כבר קרה שבשבתות חמות נותרנו בלי מזגן בשבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1488738:
ראיתי בקטלוג של איקאה מגן לכפתורי הגז
שדרך אגב גם מונע מהקטנים לראות מה יש על הכיריים ולמשוך דברים משם

הפטנט מתאים גם לכיריים בתנור משולב, או רק לכיריים בילט אין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה