עזרה התינוקת שלי אוכלת כל הזמן

• הוסף לסימניות
היא בת שנה ועשרה חודשים ואוכלת לאורך כל היום, זה נראה לכן תקין?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה כמעט וחצי וגם אוכלת לאורך כל היום.
תשימי לב שהיא לא עולה במשקל בקצב ממש מוגזם, אבל חוץ מזה זה בסדר
היא עדיין קטנה ובעז"ה תוך כמה חודשים אני מקווה שזה יעבור והארוחות יסתדרו לה.
אני לא הייתי נלחצת.
היא הולכת למשפחתון או למעון? כי אם כן זה יכול ממש לעשות לה סדר בארוחות

• הוסף לסימניות
מוכר.
עוד תצטרכי לרוץ אחריה עם הביס כמו כל הילדים.
ואח"כ לשכנע אותה להתחיל דיאטה.
בקיצור תהליך נורמלי ומוכר.

• הוסף לסימניות
האם זה היה כך תמיד, או רק בתקופה האחרונה?
אם כך תמיד, הייתי כן מתייעצת ומנסה לסדר את הארוחות. בגיל הזה כבר ועדין יש שליטה על כך.
אם רק לאחרונה, תחשבי אם יש איזה תרופה שהיא לוקחת, או שינוי אחר שיכול להשפיע על התאבון.

• הוסף לסימניות
אולי יש לה תולעים ?
אם זה כלום .תישמחי שאוכלת
מאשר תינוקות שלא אוכלים........

• הוסף לסימניות
אם זה דברים בריאים - בתיאבון
אם זה לא בריא - כמובן שלא תקין.

• הוסף לסימניות
גם גברים בריאים לא כדאי לאכול כל היום כי זה נהיה הרגל..
מה שרופאת ילדים יעצה לי במקרה ממש דומה:
1. לא להתרגש זה גיל שהם מוציאים המון אנרגיה וזקוקים לדלק
2. לקבוע ארוחות מסודרות
3. נשנושים כמה שיותר בריאים ורק פעמיים ביום
4. לודא שבזמן הארוחות אוכלת טוב ובריא ושבעה
5. להכין ולתווך לילדה מה התעסוקה/המשחק שעושים אחרי האוכל כך עובר מסר שאוכל הוא לא תעסוקה
והילדה פונה ישר לעשיה מועילה ולא נמרחת עם האוכל כל היום.
זה מתאזן כך ממש מהר בעז"ה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה