כללי התינוקת שצירתי באילוסטיטור

• הוסף לסימניות
צירתי באילוסטיטור והעברתי ל-GPEG כדי שתראו ותחוו דעתכם,
(חסרים עדין עוד שיפוצים וגימורים קטנים)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 192.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מדהים, ציירת לבד או שזה ע"י העתקה מתמונת צילום

• הוסף לסימניות
מדהים.
את ה"לבן" של העיניים, צריך לצבוע בלבן....

• הוסף לסימניות
אכן, הציור צויר על פי תמונה מצולמת

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
אולי תבהירי לה את צבע הפנים והידים.
ובפנים תוסיפי קצת מברשות מטושטשות כדי להבליט לחיים.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
וואו, מדהים!
אהבתי במיוחד את נקודת האור בשפה התחתית...
יפה מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
בטח עבודת נמלים באילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
ממש כישרון, יפה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
בובה!!!

להבהיר את הפנים.

• הוסף לסימניות
אין מילים
איזו השקעה

• הוסף לסימניות
מתוקה הילדה הזאת, ומתוקה התמונה שלה ...^_^... אהבתי מאד את הברק בעיניים ובפה. נראה לי שכדאי להוסיף קצת צבע ביד, להדגיש את התנועה.

כל הכבוד. עבדת על זה הרבה? מעניין אותי לדעת, יש לי כמה ביצועים מעניינים באילוסטרייטור שהעתקתי מתוך צילומים, (אורנמנטים, חסידים רוקדים) ועשיתי את זה די במהירות ואפילו ב'חפיפות', ולמרות זאת יצאו לי תוצאות מקסימות. (צירפתי דוג')

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 102.2 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה