התינוק זוחל וקר על הריצפה - היש פיתרון?

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מדליקה הסקות וזה מחמם גם את הריצפה. הצינורות של ההסקה עוברים מתחת לריצוף ואז ממש נעים על הריצפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;911728:
חימום תת רצפתי :cool:

נכתב ע"י עולם;911731:
אני מדליקה הסקות וזה מחמם גם את הריצפה. הצינורות של ההסקה עוברים מתחת לריצוף ואז ממש נעים על הריצפה.

באמת זכור לי מילדותי הנעימות של הריצפה איפה שעברו הצינורות...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
לי אין הסקות וגם לא חימום תת ריצפתי...:cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;911650:
יש לך מושג איפה קונים? מחירים?

אין לי מושג, ראיתי את זה בזמנו אצל המטפלת של הבת שלי.
אולי בחנויות לציוד למעונות וגנים.

• הוסף לסימניות
נערה הייתי וגם זקנתי (? אמאלה) וב"ה זכיתי ש8 תינוקות זחלו על מרצפות סלוני
ולא שמעתי על בעיה כלשהי שעלולה להיגרם לידיהם החשופות והענוגות
בימים הקרים הדלקנו מזגן בחדר והלבשנו את התינוק התורן בגופיה, אפודה וחולצת סריג
תנסו אתם לזחול עם לבוש דביבוני חזק יותר...
איורור החדר הוא חובה. אם לא בזמן שהתינוק על הרצפה, לכה"פ לאחר כמה שעות. מוציאים את התינוק לחדר אחר ומחליפים את האויר

---------------------
אגב, הרעיון של שטיחי פי וי סי הוא חמוד
ראיתי כאלו במלא דגמים ברחוב רבי עקיבא מול רחוב ירמיהו חנות קטנה (ליד האופטיקה)
אבל עכשיו עולה בדעתי שאת יכולה לקנות שעונית עבה כמו בחנויות של הטמבור
זה גם לא אמור לזוז יותר מידיי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אפשר לפרוס שטיח מ PVC כזה כמו של פסח, ולתת לתינוקות לזחול על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה