דרוש מידע התינוק כבר בן 5 חודשים והספחים החדשים עדיין לא הגיעו

• הוסף לסימניות
למי אני פונה? בעקרון הורדתי ספח דיגיטלי
זה מה שהולך היום?
לא אמורים לקבל בדואר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם לי היה אותו סיפור אבל בסוף כשכבר התייאשתי זה הגיע בדואר.נראה לי הוא היה בן כמעט חצי שנה כשקיבלתי(היום בן 9 חו')

• הוסף לסימניות
אני עם אותה בעיה בדיוק
התינוק כמעט בן שבעה חודשים
יש עוד תקווה?

באתר השם מעודכן (כמובן עדכנתי רק אחרי הברית)
אבל כתוב שהלידה לא מעודכנת
משהו לא ברור

יש עוד דרך להשיג ספח
בלי לגשת למרכזי השירות?

• הוסף לסימניות
אני עם אותה בעיה בדיוק
יש עוד תקווה?

משהו לא ברור

יש עוד דרך להשיג ספח
בלי לגשת למרכזי השירות?
אפשר בינתיים להוריד ספח דיגיטלי מהאתר בקלות ממש.
אפשר לבדוק אם יש אופצייה לשלוח פנייה מקוונת באתר עם פרטי הבעיה או להתקשר למוקד השירות לברר מה קורה/ שישלחו חדש בדואר.

• הוסף לסימניות
אני עם אותה בעיה בדיוק
יש עוד תקווה?

משהו לא ברור

יש עוד דרך להשיג ספח
בלי לגשת למרכזי השירות?
תנסי לשלוח מייל לכתובת הזאת
‫info#piba.gov.il‬
ותפרטי להם את הבעיה שלך
אצלי זה עזר

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים ועוד לא קיבלתי ספח!
שלחתי מלא בקשות בכל דרך ושום דבר
אז הסתפקתי לית ברירה בספח המודפס

• הוסף לסימניות
אני יום אחד התיאשתי,
נסעתי למשרד הפנים והדפיסו לי ברגע במקום (באתי בלי תור)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
בינתיים הורדתי ספח דיגיטלי ושלחתי אותו לכל המוסדות שאליהם רשמנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה