התינוק לא מפסיק להקיא

• הוסף לסימניות
דחוף! דחוף! ייעוץ מבעלי נסיון!!! תזכו למצוות!

המצב כבר ממש בלתי נסבל,

בני הקטן נולד עם ריפלוקס קשה, ופלט בלי סוף מטרנה/חלב אם, הכל בקיצור. רופא אמר שכאשר הילד עולה במשקל לא מטפלים בבעיה.

כעת הוא בן חצי שנה, עדיין מקיא ללא סוף, התחלתי לתת לו אוכל מוצק, אך הוא מקיא הכל. מקיא את ה"גרבר", מקיא את הירקות, מקיא את השתיה וטיפות הברזל.

כעת, כשהתחיל לזחול, המצב עוד יותר גרוע, הוא מקיא ופולט ומקיא וזוחל לתוכו... ומתלכלך כולו, כמה אפשר להחליף בגדים?!? ולנקות את הרצפה... מיותר לציין שהילד עצבני מאד. למרות הכל הוא עולה במשקל, אך המצב הזה פשוט בלתי נסבל. הקאות, הקאות, הקאות.

מה אפשר לעשות??? יש למישהו נסיון בעניין???

• הוסף לסימניות
נשמע משהו שצריך טיפול, הלכת לגסטרו?
כמה פעמים ביום הוא מקיא?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש, כתבו על הנושא הרבה כאן.
מה שאוכל לנחמך: אצל חמותי היה פעם ילד אומנה שהקיא ופלט (ריפלוקס) עד גיל שמונה חדשים בלי הפסקה. לילה אחד הלך הקטן לישון עם ריפלוקס, בבוקר קם, והתופעה נעלמה כך פתאום.
הרבה כוח, והרבה נחת.

• הוסף לסימניות
גם לביתי היה ריפלוקס קשה, אבל עבר לה בגיל חצי שנה בלי טיפול (ניסינו זנטק, אלגיכל, ועוד משהו שאני לא זוכרת והכל היא היתה מקיאה) אבל אני מפחדת לייעץ סתם מנסיוני אולי יש משהו שיכול לעזור לו. לבת שלי באמת לא נתתי לאכול כלום חוץ מהנקה וזה גם היה סיוט - 24 שעות לרחוץ, להאכיל, לנקות את מה שהיא הקיאה, להחליף כלי מיטה, לרחוץ שוב, להאכיל שוב... וגם היא עלתה יפה מאד במשקל, שמעתי פעם מרופא ילדים שדוקא ילדים עם ריפלוקס עולים יפה במשקל בגלל שההקאות גורמות להם לצרבות והחלב מרגיע אותן.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 9 חודשים ועדיין מקיאה
אוכל מוצק פחות
ואין מה לעשות-כך הם דברי הרופא

• הוסף לסימניות
הקטן שלי גם הרבה להקיא/לפלוט. ואובחן שיש לו ריפלוקס. שמתי לב שמגיל חצי שנה השתפר מאוד מצב הפליטות שלו. למרות זאת, גם היום כבר בן שנה וחדשיים - הוא עדיין מקיא לעיתים. ובלי התראה מוקדמת - אף פעם אינני יודעת איזו תנועה/תנוחה תגרום לו להקיא (הוא שובב גדול, נוסף להכל...)
רופא הילדים טען באזני שמאחר וההקאות הן בתדירות שלא עולה על פעם ביומיים - אין מה להתרגש מזה. ואין צורך לטפל.
כנראה שצריך לכל ילד טיפול אינבידואלי בהתאם לתדירויות ההקאה שלו.
דבר אחד בטוח - יגיע יום שזה יעבור, בעז"ה.
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
כדאי להקפיד להושיב את הילד בסלקל זמן מה אחרי האוכל, ולהגביה את ראש המיטה. ועוד דבר - לא לוותר על ה"גרפס" אחרי האוכל, כי אם לא מוציאים יש סיכוי הרבה יותר גבוה לפליטות. אפילו תינוק שהולך מיד לישון!.
מנסיון של 4 ילדים עם רפלוקס...:mad: ואם זה מנחם אותך - בססססווווף זה עבר.

• הוסף לסימניות
אני מכירה רופא הומאופתית מעולה (בירושלים). היא הומאופתית, וגם רופא קונבנציונלית, וחוץ מזה אישה חרדית. יש לי הרבה שנים ניסיון איתה. אולי תנסי לפנות אליה? בדרך כלל אם ההבחנה הרפואית -- נכונה (למשל רפלוקס, במקרה שלך), היא עוזרת מאוד, בדרך כלל. ומניסיוני, אם רופא קונבנציונלי אומר ש"אין מה לעשות" זה אומר רק שהוא אישית, או מקסימום רפואה קונבנציונלית לא יודעים מה לעשות, אבל ישנם עוד דרכים...

הנה הטלפון שלה, אני מכל הלב ממליצה לפנות אליה (לפני שתקבעי איתה פגישה, תשאלי אותה בטלפון האם היא יכולה לעזור במקרה הנ"ל, וכדי לקחת כל בדיקות מעבדה)

ד"ר רוזנברג: 0527639613

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אם רופא ילדים אומר שאין מה לעשות, זה עדיין לא אומר שבאמת אין מה לעשות!
ממליצה בחום רב על פר' אריה לוין ברחובות. נשלחנו אליו ע"י הרב רגוביי מעזר מציון.
תבקשי מרופא ילדים הפניה ליעוץ גאסטרו.
דרך קופ"ח מכבי הוא בוודאי עובד, קופ"ח אחרות - תבררי במרפאה, אין לי מושג.
08-9390543

• הוסף לסימניות
לגסטרו לא צריך הפנייה, עד כמה שידוע לי.
כך, על כל פנים, במאוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה