התיעצות בענין תכנית אדריכלית

• הוסף לסימניות
אנחנו בכיוון של להרחיב דירה בעז"ה. יש לי בעיה בתכנית שאני לא מספיק מרוצה מהמיקום של המכונה והמייבש (אמור להיות ממוקם בחדר מחסן כללי שיהיה שם גם מקפיא, חדר בלי חלון, מסומן בחץ)
אשמח לחוות דעת האם מומלץ למקם שם? רעיון למיקום חלופי או סתם הערות כלליות, אשמח לשמוע
תודה!

קבצים מצורפים

• תכנית.pdf
    KB 54.9 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
בבקשה רעיון שלי.

קבצים מצורפים

• תכנית.pdf
    KB 225.3 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
תעלי תוכנית פתוחה.

• הוסף לסימניות
עקרונית אין בעיה בחדר כביסה ללא חלון יש צורך בהכנת צינור החוצה כמו של וונטה אליו מחברים את צינור הפליטה של מכונת הייבוש וכן המיקום של המכונות נח כיוון שהוא קרוב למטבח ובמרכז הבית כך שניתן בקלות לשלוט בכביסה
החסרון שאין חבלי כביסה במקום קרוב אם את שייכת לאנשים שמיבשים בלבד אין זה חיסרון
אבל אם את נוהגת לתלות כביסה הציצי לקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• חדר כביסה.pdf
    KB 77.3 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
אבל אם את נוהגת לתלות כביסה הציצי לקובץ המצורף
היא גם הציעה לנו משהו כזה, אבל קצת יותר רחב, קצת חבל לי על החדר הגדול שנהיה קטן. החשש שלי הוא שבגלל שזה שהמכונה והמייבש לא יהיו בחדר כביסה נטו אלא בחדר מחסן (עם מקפיא, פלטה, אחסון בגדים וכו') עלול להיווצר עובש בגלל הלחות.
בנוגע לייבוש כביסה- לא ממש מפריע לי לטייל עם הסל למיקום אחר בבית .
ותודה על העזרה

• הוסף לסימניות
אם תסדרו את צינור הפליטה של מכונת הייבוש בצורה טובה לא תיווצר לחות יותר מאשר בחדר אחר
אפשר גם לפתוח חלון לכיוון הפרוזדור מעל דלת הכניסה כך גם יתן אור בשבת למשל אם לא השאירו מאור
וגם ישחרר אוויר

• הוסף לסימניות

יש לי חדר עם חלון ודלת למרפסת פתוחה לגמרי (אפילו מעקה עדיין אין רק ריצפה)
לצערי לא עשינו חור למייבש כי כולם אמרו לי " תפתחי את הדלת מה את צריכה חור..."
אם אני מליקה את המייבש כשרק החלון פתוח או החלון והדלת פתוחים אבל הצינור לא בחוץ כל החדר רטוב!
מהקירות מהארונות מהזכוכיות נוזל מים.

• הוסף לסימניות
יש לכם עצה בשבילי? אני לא משתמשת במייבש רק תולה בגלל הבעיה הזו.
זו הקומה:
מהחדר כביסה יש מרפסת כי הרחבנו למטה אז זה יצא כך.
איפה שמסומן חלון זה בעצם דלת וחלון (מזכוכית ואלומיניום)
איפה שמסומן כיור וארון זה בעצם ההפך בחלק שיש עומק ארון וליד החלון כיור.
בזכוכית הכפולה ומחוסמת אין סיכוי לעשות חור למייבש.
בקיר מעל הדלת זו קורה
בקיר ליד המכונה ומייבש זה גם כנראה עמוד וזה גם לתוך ארון בחדר ז"א קידוח של 2 קירות ומאד עבים.
האדריכל של הבית אומר לי יותר זול לקנות מייבש ללא יציאת אדים מאשר לעשות את הקידוחים האלו.
יש למישהו נסיון בנושא??
כרגע אני תולה כביסה ולא במרפסת של חדר כביסה אלא על הגג (עולה קומה) כי עדיין לא החלטתי בדיוק איך לעשות שם סורגם וחבלי כביסה בצורה נוחה וטובה.

1597776099620.png

• הוסף לסימניות
החליפי את הזכוכית של החלון בזכוכית עם חור
כל זגג יעשה לך את העבודה ויש גם כאלו שיבואו הביתה וזה לא מחיר יקר

• הוסף לסימניות
מתחת החלון?

• הוסף לסימניות
יש לכם עצה בשבילי? אני לא משתמשת במייבש רק תולה בגלל הבעיה הזו.
זו הקומה:
מהחדר כביסה יש מרפסת כי הרחבנו למטה אז זה יצא כך.
איפה שמסומן חלון זה בעצם דלת וחלון (מזכוכית ואלומיניום)
איפה שמסומן כיור וארון זה בעצם ההפך בחלק שיש עומק ארון וליד החלון כיור.
בזכוכית הכפולה ומחוסמת אין סיכוי לעשות חור למייבש.
בקיר מעל הדלת זו קורה
בקיר ליד המכונה ומייבש זה גם כנראה עמוד וזה גם לתוך ארון בחדר ז"א קידוח של 2 קירות ומאד עבים.
האדריכל של הבית אומר לי יותר זול לקנות מייבש ללא יציאת אדים מאשר לעשות את הקידוחים האלו.
יש למישהו נסיון בנושא??
כרגע אני תולה כביסה ולא במרפסת של חדר כביסה אלא על הגג (עולה קומה) כי עדיין לא החלטתי בדיוק איך לעשות שם סורגם וחבלי כביסה בצורה נוחה וטובה.

צפה בקובץ המצורף 711544
מה רע במייבש ללא צינור ב 600 שקל?

• הוסף לסימניות
החליפי את הזכוכית של החלון בזכוכית עם חור
כל זגג יעשה לך את העבודה ויש גם כאלו שיבואו הביתה וזה לא מחיר יקר
מתחת החלון?

החלון רחוק מהמכונה קודם דלת אח"כ ליד הכיור חלון.
מתחת לחלון יש גם זכוכית קבועה.
כל הזכוכיות בבית הן כפולות (למניעת רעש אנחנו ליד גינה)אני אברר אם יש אפשרות לעשות בהן חור.

מה רע במייבש ללא צינור ב 600 שקל?

מיבש ללא צינור הוא לא משהו מאדדד יקר?

• הוסף לסימניות
החלון רחוק מהמכונה קודם דלת אח"כ ליד הכיור חלון.
מתחת לחלון יש גם זכוכית קבועה.
כל הזכוכיות בבית הן כפולות (למניעת רעש אנחנו ליד גינה)אני אברר אם יש אפשרות לעשות בהן חור.

מיבש ללא צינור הוא לא משהו מאדדד יקר?
בכלל לא, זה הפתרון הכי פשוט והגיוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה