התיעצות בקופי ובכתיבה לקמפיין תכשיטים

• הוסף לסימניות
לצערי הלקוח לא מתקצב גם קופי, ואני נאלצת לעשות גם את העבודה הזו
אני לא 'אלופה' בזה, מודה. זה מסבך אותי לגמרי
הייתי מאד שמחה לקבל יעוץ והכוונה.

המסר העיקרי הוא המבחר הגדול והמלאי החדש.
המסר המשני שחשוב כרגע ללקוח זה מבצע של החלפת זהב ישן בחדש במחיר הגבוה ביותר.

מצו"ב המודעה לחוו"ד
אשמח להכוונה
דחוף, צריך לרדת הערב לעיתון..

(אגב, בסידרת המודעות אני משתמשת כל פעם בתכשיט אחר, בגדול)

קבצים מצורפים

• סקיצה ראשונית-02.jpg
    KB 518.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
משהו בארגון של הטקסט מעצבן לי בעין
אולי ההצמדה פעם לשמאל ופעם לימין, פעם שורות קצרות ופעם ארוכות...

• הוסף לסימניות
אופס, העליתי את הקובץ הלא מעודכן, באמת שיניתי את סידור הטקסטים, אני כבר מעלה.

אגב, ביקשתי להתיחס בעיקר לקופי ולמלל..

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה אקטואלי למודעה הזו ספציפית, באופן כללי רציתי לעורר נקודה למחשבה.
כשאת מציירת בראשך פרסומת לפאנית, מה הדבר הצפוי ביותר שעולה לך? פאה/ שיער.
פרסומת לפאנית עם אלמנט המזכיר בצורתו שיער הינו הדבר הצפוי ביותר שאנחנו מצפים לראות במודעה ולכן הרבה פעמים היא לא תתפוס את העין.
כאשר רוצים שהפרסומת לא תדלג על אף לקוח כדאי ללכת על כיוון לא צפוי כלומר במודעה לחנות תכשיטים לשים הכל חוץ מתכשיטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופית;846979:
אני לא יודעת אם זה אקטואלי למודעה הזו ספציפית, באופן כללי רציתי לעורר נקודה למחשבה.
פרסומת לפאנית עם אלמנט המזכיר בצורתו שיער הינו הדבר הצפוי ביותר שאנחנו מצפים לראות במודעה ולכן הרבה פעמים היא לא תתפוס את העין.
כאשר רוצים שהפרסומת לא תדלג על אף לקוח כדאי ללכת על כיוון לא צפוי כלומר במודעה לחנות תכשיטים לשים הכל חוץ מתכשיטים.

בגדול את צודקת, אבל בקטן זה לא תמיד...
דוקא בתכשיטים (ובעוד דברים...)., תמונה טובה (במודעה טובה) - מוכרת..
לא הייתי מחפשת משחקים קריאיטיבים בתכשיטים. זה תחום מידי מכובד ומעודן בשביל להתקשקש איתו...

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם זה. לפעמים שחושבים מחוץ לקופסא נשארים עם הקופסא ביד---
כלומר: כמו שכתבו פה תכשיט מיוחד כמו זה המופיע במודעה עושה היטב את העבודה, ולא פוסח על הקהל הפחות אינטלקטואלי שקורא מודעות כמו קומיקס ולא כתשבץ שצריך לפתור.
היא לא הולכת כאן לקמפיין של כמה שלבים שבסופו גורפים את הקופה.

• הוסף לסימניות
הצילו, בשביל מה כתבתי את ההקדמה?

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים, התכשיט נהדר, המשפט נדוש. אז מה?
מבחינתך עשית את העבודה, ועשית עבודה יפיפיה כהרגלך.
-כשהלקוח יבחר לקחת שרותי קופי זה כנראה יצא אחרת.

אני יכולה לתת לך עוד אפשרויות, חובבניות:
מיוחג- תכשיט חדש לחג!
הכל זהב

• הוסף לסימניות
נכון, הלקוח מבחינתו קיבלת מה שהוא שילם, ואפילו יותר.
אבל מבחינתי, זה לא מושלם. קשה לי להשלים עם זה שהולכת להתפרסם מודעה שלי והיא לא מושלמת כמו שאני רוצה שתהיה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופית;846979:
זה נכון .אבל ההשוואה לדוגמת פאנית/תכשיט לא מדוייקת.בתכשיט הויזואל עצמו מריץ אותך לחשוב/לקנות תכשיט כי הוא 'וואו' בפרסומת,אי אפשר לעמוד בפניו.בפאנית זה לא כך.מה תשימי?מאה מסורקת,שיער מתנפנף.?זה לא באמת מושך אותנו ללכת על זה.לכן ,עדיין ועד כמה שזה נשמע לעוס. תכשיט מהפנט עושה את העבודה טוב יותר מאלמנט לא צפוי.
דעתי האישית.
[לראייה,המשרדים הגדולים המפרסמים את ה.שטרן,מילר,פדני וכו',הולכים על ויזואל כמובן בצירוף אישה-מה שעונה על כללי ההתניה הקלאסית]

• הוסף לסימניות
אולי: ואת מוזמנת רק לבחור---

• הוסף לסימניות
אם אכן חשוב לך שלמות הביצועים שלך, קחי את, ליווי של קופי, שלמי לה כמובן (או איך שהוא בברטר..)
זה ישדרג את העבודות שלך, יגביר מכירות ויביא לקוחות ואז, בהחלט תוכלי להעלות את המחיר... זה יצדיק והלקוח ישלם!
אל תפילי על הלקוח תשלומים נוספים.. כי הוא לא מבין את החשיבות. אבל את... כן! ורק תרויחי.
הצלחה רבה.
ו... תוכלי להנות ממני. (גם ב-ח-י-נ-ם)...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לקחת ליווי של קופי, אבל זה דורש ממני לשלם כמעט את כל הסכום שאני מקבלת על העיצוב..
זה לא ריאלי מבחינתי.
בפרסום אחר דווקא הלך לי הרעיון של ברטר באמת. אז לקחתי את זה.

• הוסף לסימניות
התכשיט מאוד מיוחד, ובעצם עושה את העבודה של למשוך את העין ולעצור את המדפדפת
הכותרת יכולה להצטמצם קצת

החלק התכלת למטה גונב את ההצגה, לא מתאים בצבעים
עדיף למצוא דרך מעודנת יותר להדגיש את הטקסט שם, ובכלל, עדיף לצמצם את האזור של הטקסט למטה, להקטין רווחים בין גושי הטקסט כדי שלויזואל יהיה מקום מכובד לנשום

לגבי הקופי - חסרה מאוד מאוד הנעה לפעולה
כמו -
הכנסי עכשיו ותהני גם מהמבחר הענק
וגם מהמחיר הטוב ביותר תמורת הזהב הישן שלך

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?
(ותודה ל'קופירייטרית' על העזרה)

קבצים מצורפים

• תכשיטי בנדה.jpg
    KB 378.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הרבה! יותר טוב.
תנסי נקודות אחרי כל מילה בכותרת.

ראי מה כתבתי לגבי הסידור בחלק למטה

• הוסף לסימניות
העיקר שהמסר עובר, נכון תמיד יש מה לשפר ואפשר לצמצם
את המלל. בגדול, זה לא רע.
ממליצה לך על קורס קצר במכללת acc

• הוסף לסימניות
בנדה ובניו נשמע קצת כמו שם של קבלן,
אני חושבת שחנות תכשיטים צריכה שם יותר מכובד מזה.
באנגלית זה כבר יותר טוב "בנד'ס" אולי רק באנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;862757:
בנדה ובניו נשמע קצת כמו שם של קבלן,
אני חושבת שחנות תכשיטים צריכה שם יותר מכובד מזה.
באנגלית זה כבר יותר טוב "בנד'ס" אולי רק באנגלית?
בתור תושבת בית שמש, אף אחד לא חושב על בנדה כקבלן (למרות שמשפחתו
מפורסמת מאוד בתחום הנדלן :))
זוהי חנות תכשיטים מוכרת מאוד, ולא נראה לי לי אקטואלי החלפת שם, שרית אני צודקת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה