התיעצות בתכנית

• הוסף לסימניות
הקשקושים לא הכי..., אבל עוד אופציה. (תבדקי אם זה מתאים למידות.)
1.jpg

• הוסף לסימניות
מאד מעניין אותי שצידדתם כאן באופציה הראשונה,
בעיני יש בה כ"כ הרבה שטח שהולך לאיבוד, וכל הפתרון של הוילונות נראה בעיני מאולץ לחלוטין, האמבטיה רחוקה מהחדר אותו היא משמשת, המטבח עקום ומשונה...
רעיון לפתוח את המטבח מכיוון המסדרון.
אני מסכימה גם
בעיניהטיול הזה עד לחדר האורחים נותן לסלון הרגשת מעבר , ולא חלל , ראיתי בדיוקכזה בית לי זה מפריעה ולדעתי הורסאת החלק הפנימי של הסלון

• הוסף לסימניות
חשבתי שכדאי להגדיר יותר את החללים...
Inked1_LI.jpg

• הוסף לסימניות
הקשקושים לא הכי..., אבל עוד אופציה. (תבדקי אם זה מתאים למידות.)צפה בקובץ המצורף 535484
תודה, רעיון!
אבל נראה לי פחות מתאים כי רוצים שהאמבטיה תשמש במקרה הצורך גם כשרותים נוסף, אמנם יש גם שרותי אורחים (כמה אסלות הם הולכים לנקות כל פעם????:eek:) אבל זה צמוד לסלון אז מאמינה שיהיה שימושי ג"כ לכלל ולא רק לפרט חדר האורחים
אני מסכימה גם
בעיניהטיול הזה עד לחדר האורחים נותן לסלון הרגשת מעבר , ולא חלל , ראיתי בדיוקכזה בית לי זה מפריעה ולדעתי הורסאת החלק הפנימי של הסלון
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני התחברתי יותר לאופציה השניה
אבל הייתי משנה אולי ככה בקטנה
יש קצת יותר מרווח בסלון
תכנון רותי-01.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נראה באמת הכי טוב לניצול השטח...
אבל מה עם העמוד באמצע?
להוריד אותו וזהו?
אויש
לא שמתי לב אליו
אם אפשר להוריד כנראה שכבר היו עושים את זה לפני....

• הוסף לסימניות
אני התחברתי יותר לאופציה השניה
אבל הייתי משנה אולי ככה בקטנה
יש קצת יותר מרווח בסלון
צפה בקובץ המצורף 535800
אכן יש עמוד משמעותי שכרגע לא מעוניינים לנסות להמיר אותו בחיזוק אחר...
אבל צריך לבדוק אולי הכיוון עדיין יעיל גם עם העמוד

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה