התיעצות דחופה! פורמיקה אקריל למטבח- עדיף של בלורן או Elitenova?

• הוסף לסימניות
התיעצות דחופה! פורמיקה אקריל למטבח- עדיף של בלורן או Elitenova?
אנחנו רוצים ללכת על גוון סהרה, והצבע ב2 החברות ממש דומה.
מבחינת איכות מה עדיף??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה, דחוף אינפורמציה.
בחברה מציעים לי אקריל סהרה של בלורן או אליטונובה לבחירה, אבל בלורן יקח הרבה יותר זמן לאספקה.
באולם תצוגה לא ראיתי הבדל ביניהם (בין בלורן לזה של אליטונובה).
להתפשר, או להתעקש על בלורן ????

• הוסף לסימניות
לי המליצו על דורופל או בלורן, המעצבת מושכת לדורופל ,הנגר לבלורן
המעצבת טוענת שהחומר חזק יותר מבלורן.
מה עדיף?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי האם יש פער משמעותי במחיר בין אקריל של בלורן לפורמיקה של פורמקס אבט ?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת גם מה ההבדלים ביניהם מבחינת עמידות החומר לשריטות ומכות ומראה של טביעות אצבעות וכדו' (טפ או אקריל)

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת,
לקחתי קשמיר של בלורן ושמפניה מטאלי של אליטנובה-
מאוד אמליצו לי על אליטנובה, וגם במטאלי הצבעים הרבה יותר יפים מבלורן
אשמח לשמוע ממשהי מקצועית שמכירה מקרוב אם עדיף הכל של בלורן או כן מטאלי של אליטנובה

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת,
אשמח לשמוע ממשהי מקצועית שמכירה מקרוב אם עדיף הכל של בלורן או כן מטאלי של אליטנובה
אין על בלורן

• הוסף לסימניות
חזיתות פורמייקה גוון עץ של חברת דורופל ?
מישהו עשה ?
מומלץ?
יעזור ממש !

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת,
אשמח לדבר איתך לגבי כמה דברים שאני מתעניינת תוכלי לשלוח לי מיל? AV0533154830@

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח לעזרה :
זה השטח של הסלון כניסה

סלון.JPG

אני רוצה לעשות ארון מעילים ושרות בריבוע שמאחורי הדלת בקיר שגובל לשכנים(למעלה בשקטוט),160 אורך.
הקריטריונים:
ארון בסיסי- מבחינת מחיר ושדרוגים. אבל צריך שיהיו בו מראות גוף -חשבתי על 2 דלתות אמצעיות מראות כל האורך ו2 חיצוניות פרמיקה וידית רוכבת או טאצ,
השאלה:
*איזה פורמיקה? כמו הארון בסלון גוון דומה לונגה? כהה? או כדאי בהיר? ואיזה, כמו הריפוד של הכסאות? צבע מוקה ?כדי לשבור את הכהה, וגם כי השטח לא גדול בכלל.
*אולי כדאי ארון כולו מראות ורק סוקל?
* אולי ארון הזזה מראות?
* המוכרת אמרה לי שיפה ללכת על מראותת ברונזה,, ראיתי כזו מראה אבל לא רואים את הצבע האמיתי.ולא טיבעי.
אבל האיא אומרת שמראה רגילה היא גוון לבן אפור ולא החומים וכו'
ואיזה ידית לארון? אולי אותו גוון של ידית לארון ולסלון?
אשמח לייעוץ.

מה יש כבר בסלון?
ארון אורך 3 מטר על הקיר של הדלת כניסה בסגנון הזה

ארון סלון.JPG

שולחן חום כהה וכסאות בסגנון הזה
כסאות.JPG
תודה מראש לכל המשיבות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה