התיעצות - הקצאת איזור אישי במשרד

• הוסף לסימניות
שלום,
המשרד שלי היום הוא בעצם חדר אחד גדול וארוך. כשהעמדה שלי היא בסוף
ואני חייבת שתהיה לי פרטיות, שאוכל להיפגש עם לקוחות,
לבצע שיחות טלפון באופן דסקרטי ופרטי. מצד שני - חייבת להיות בקשר עין עם מה שקורה במשרד.
מצד שלישי - המשרד הוא כרגע בשכירות, עוד כשנה+ אנחנו עוברים מכאן.
ככה שאני לא רוצה להשקיע מדי.

חשבתי על פתרון של זכוכית הזזה, השאלה כמה זה יכול לעלות (הרוחב והגובה זה בערך 2.5 על 2.5), אם זה אטום מספיק לקולות (זו הרי המטרה..) וכן אשמח לקבל הפניה לבעלי מקצוע מתאימים

ואם יש עוד רעיונות - אשמח!

מצורף תמונות של המשרד להמחשה (העמדה של העובדות היום שונה - יש שם 2 עמדות, השולחן צמוד לקיר והן יושבות עם הגב לדלת)

קבצים מצורפים

• d2730984-6b86-4f71-bdb7-e38f49a5a334.jpg
    d2730984-6b86-4f71-bdb7-e38f49a5a334.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 32
  • 55fe118d-70ab-49d4-9b78-505235415d37.jpg
    55fe118d-70ab-49d4-9b78-505235415d37.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אצלנו יש דלת הזזה מזכוכית, והיא חדירה לקולות.
יש גם וילון גלילה מעל הדלת שמורד בשעת הצורך, ואז האטימה מעט טובה יותר (אבל לא מושלמת...).
אולי תבדקי קיר הזזה מגבס.

• הוסף לסימניות
חדירה לקולות באיזה רמה?שאפשר "לצוטט" או שרק שומעים קולות מעומעמים?
אין לי עניין ב"שקט" כמו בפרטיות

• הוסף לסימניות
מספיקה לך חציצה ויזואלית בשביל הפקטיות, או שכן חשוב לך השקט?
את יכולה לעשות קיר גבס נמוך, שיתן לך תחושה פרטית אך יאפשר קשר עין בשעת הצורך,
אפשר להוסיף מעליו זכוכית שקופה/ מדוגמת כך שהפרטיות תגבר.
עוד אופציה זה שילוב של קיר גבס עם משרביות (אריחים מחוררים מדוגמים, יש היום מגבס דוגמאות רבות ויפות), אבל שוב- זה לא נותן שקט אלא חציצה.
על אותו כיוון אפשר כמובן ללכת על קיר עם נישות- חלונות, עם או בלי זכוכית.

קיר זכוכית זה דבר יקר מאד, אלפים טובים ויותר...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת פרטיות - מבחינת זה שאוכל לשבת לפגישות עם לקוחות ולנהל שיחות טלפון באופן פרטי.

אני לא מחפשת חציצה, להפך. לכן אני מעדיפה משהו שקוף. ואם זה יכול להיות הזזה, כשנוכל לפתוח לגמרי זה הכי טוב. מבחינת מחירים אמרו לי שזה משהו כמו 700 ש"ח למ"ר, הגיוני?

• הוסף לסימניות
מחיצת זכוכית עם צלונית נגללת.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
בונים קיר מזכוכית, עם דלת כניסה מזכוכית.
ומהצד הפנימי שמים וילונות ונציאנים, שמאפשרים הסתרה חלקית או מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה