התיעצות מומחים -האם מטבח זה פרקטי?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המומחים והמומחיות כאן -האם המטבח הזה הוא פרקטי???? או שהאי תקוע ולא נותן מרחב תזוזה במטבח ? לעניות דעתי מכיון שיש כאן חלוקה לבשרי וחלבי התנועה בכל אזור מתאפשרת טוב .ומרגישה שהתוכנית הזו עונה על הרבה דברים כמו משולש הזהב חלוקה לאזורי עבודה וכו' האם זה נכון ?
89.jpeg

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמטבח של משפחה מרובת ילדים - 105 ס''מ מינימום מכל צד.
80-90 זה צר בעיני, יש אפשרות לקצר את האי (הוא יכיל רק 3 כסאות)?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המומחים והמומחיות כאן -האם המטבח הזה הוא פרקטי????
צריך פה כמה שינויים קריטיים,
- האי צר מידי ( אני עושה היא מרכזי מינימום 90 ס"מ)
- המעברים קטנים מידי (בעיקר 80 וה90)
-בצד הבשרי תזזי את הכיור לצד שמאל ממש עד הפינה- מקום העבודה המרכזי במטבח זה בין הכיור לכיריים.
-איך הולכים להשתמש בכיריי החלביות? - הם ממש בעונש:)
או שהאי תקוע ולא נותן מרחב תזוזה במטבח ?
לדעתי האי ממש תקוע ולא נכון פה.
לעניות דעתי מכיון שיש כאן חלוקה לבשרי וחלבי התנועה בכל אזור מתאפשרת טוב .ומרגישה שהתוכנית הזו עונה על הרבה דברים כמו משולש הזהב חלוקה לאזורי עבודה וכו' האם זה נכון ?
גם עם יש פה משולש הזהב,
עדיין צריך עוד הרבה תיקונים במטבח.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמטבח של משפחה מרובת ילדים - 105 ס''מ מינימום מכל צד.
80-90 זה צר בעיני, יש אפשרות לקצר את האי (הוא יכיל רק 3 כסאות)?
תודה רבה על התגובה !!!
ניתן לקצר -אך אנו כיום 8 נפשות ,השאלה אם זה חכם לקצר לטובת היתרונות של סדר ומשטחי עבודה שאני מקבלת בתוכנית הזו אני מאוד מתחברת אליה ומרגישה שהיא מגשימה לי את כל מה שאני רוצה אך המעצבת טוענת שהאי הזה תקוע מאוד -ולא ממליצה בכלל על תוכנית זו אלא על תוכניות כמו התמונות המצורפות כעת -אשמח מאוד לשמוע איזו תוכנית לדעתכם טובה יותר מבין שלושת התוכניות שצירפתי כמובן שבכל תוכנית ניתן להזיז מיקומים של דברים.דחוף לי מאוד להיום .תודה מראש על הקדשת הזמן !!!

קבצים מצורפים

• ו12.jpg
    ו12.jpg
    KB 275.5 · צפיות: 73
  • ט.jpg
    ט.jpg
    KB 245.5 · צפיות: 71
  • 89.jpeg
    89.jpeg
    KB 300.6 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
צריך פה כמה שינויים קריטיים,
- האי צר מידי ( אני עושה היא מרכזי מינימום 90 ס"מ)
- המעברים קטנים מידי (בעיקר 80 וה90)
-בצד הבשרי תזזי את הכיור לצד שמאל ממש עד הפינה- מקום העבודה המרכזי במטבח זה בין הכיור לכיריים.
-איך הולכים להשתמש בכיריי החלביות? - הם ממש בעונש:)

לדעתי האי ממש תקוע ולא נכון פה.

גם עם יש פה משולש הזהב,
עדיין צריך עוד הרבה תיקונים במטבח.
תודה רבה על ההערות לוקחת לתשומת ליבי -ומבינה שאם כמה חושבים כך אז אני שלא למדתי עיצוב כנראה טועה למרות שהיה נראה לי שעיבדתי והגעתי לתוצאה הכי טובה ....ושוב אשמח שתסתכלי גם על התוכניות האחרות שצירפתי .מתלבטת מאוד אם מוצלח הכיריים בתוך האי -קשה לי להתחבר ורואה בזה מפגע בטיחותי למרות שהמעצבת טוענת שזה בסדר -אשמח לדעתכם.תודה ענקית !!!!

• הוסף לסימניות
מצרפת תוכנית נוספת -לעיונכם -רוצה לדעת שבחרתי את הבחירה נכונה ביותר מביניהן.
עוזר לי מאוד ההערות להתכווננות סופית .

קבצים מצורפים

• ה8.jpg
    ה8.jpg
    KB 255 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
אני לא מעצבת, אבל לדעתי התוכנית האחרונה הכי טובה!
תחשבי שניה אם את רוצה שהשולחן-אי יהיה בשרי או חלבי?

• הוסף לסימניות
כי אם לא אכפת לך שהוא יהיה חלבי, אז עדיף לך לעשות את כל החלק הזה חלבי ולהחליף את הכיריים עם הכיריים הקטנות, כי בשרי בד"כ צריך יותר שטח, שאת זה יש לך בשיש ממול.

אפילו לדעתי בתוכנית הזאת יש לך יותר שטח במטבח, וגם מי שנמצא בסלון ללא רואה ממול את השולחן [יותר נקי לעין הכוונה] אבל חוץ מהקטע של הכיריים על האי לא ממליצה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פחות כיסא אחד, והמטבח הרבה יותר מרווח...
ממליצה לנסות למקם את המקפיא מחוץ למטבח, ולקבל שם שיש יותר הגיוני
להעביר את התנור למיקום שסימנתי, יותר הגיוני לאיזור האפיה (המסתבר), ומשולש עבודה הגיוני: מזווה - משטח עבודה - תנור.
שימי לב שהמשטח החשוב ביותר לעבודה הוא בין הכיריים לתנור, כדאי לפחות 70 ס"מ
לא שווה לבזבז 20 ס"מ מהשיש בשביל "אופציה לסגירה" עדיף לעשות את זה באיזור של "הנרות"
1761164666274.png

• הוסף לסימניות
כי אם לא אכפת לך שהוא יהיה חלבי, אז עדיף לך לעשות את כל החלק הזה חלבי ולהחליף את הכיריים עם הכיריים הקטנות, כי בשרי בד"כ צריך יותר שטח, שאת זה יש לך בשיש ממול.

אפילו לדעתי בתוכנית הזאת יש לך יותר שטח במטבח, וגם מי שנמצא בסלון ללא רואה ממול את השולחן [יותר נקי לעין הכוונה] אבל חוץ מהקטע של הכיריים על האי לא ממליצה.
לגבי האי שיהיה עם צד חלבי ,מסכימה איתך!! הערה נכונה ומדויקת ויש לך טביעת עין טובה מאוד !!! זה הגיוני ליום יום של ארוחות ערב שאז כל הילדים מתאספים וכו' לא חייב שיהיה בשרי .ולגבי הכיריים גם לי מרגיש לא בטיחותי למרות שהמעצבת אומרת שניתן לעשות מדרגה ליתר בטיחות (שי אכילה גבוה משיש האי שבו מבשלים וכו' ננסה לעבד את התוכנית הזו עם ההערות המחכימות שלך ואת התוכנית השניה עם הצד שכן רואים מהסלון ונשווה. תודה ענקית על התגובות והקדשת הזמן -מועיל בהחלט!!!

• הוסף לסימניות
להעביר את התנור למיקום שסימנתי, יותר הגיוני לאיזור האפיה (המסתבר), ומשולש עבודה הגיוני: מזווה - משטח עבודה - תנור.
לא שווה לבזבז 20 ס"מ מהשיש בשביל "אופציה לסגירה" עדיף לעשות את זה באיזור של "הנרות"
צפה בקובץ המצורף 2084049
קודם כל תודה ענקית על הקדשת הזמן לתגובה ועוד לשירטוט שנתן לי המון !!! כל מילה חכמה ומדויקת רואים את החשיבה והמקצועיות שלך!!
מסכימה לגמרי ויותר מזה גורם לכך שהכניסה למרפסת תיחסם פחות ,שזה הפריע לי אבל האם אני לא מאבדת שטח עבודה יקר לטובת זה?
בהחלט יכול להיות הגיוני ומפנה שטח אבל די קשה לי לוותר עליו במטבח בנגישות ובמחשבה ובסדר שזה נותן כל מה שקשור לאוכל במקום אחד וכו'
מסכימה עם כל מילה רושמת את ההערה.
תודה על ההערה -נשאל את המעצבת מה אומרת על זה .
והאם את גם חושבת שיש חיסרון בזה שרואים מהסון את היושבים ואוכלים ולכן עדיף את התוכנית המוסתרת יותר -או שזה גם לא יסתיר כי ככל שזה יותר רחוק מהכניסה למטבח אז גם באלכסון ניתן לראות ?וזו הסיבה שביקשנו ממנה שתעשה לנו את התוכנית עם האי שקרוב לסלון ומוסתר יותר ,אך כנראה איבדנו משהו בניצול ובניראות של השטח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה