התייעצות התיעצות, סונול צומת שילת, המתדלק טוען שאני חייבת לו 150 שח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופץ על הנושא...
הלילה הייתי בתחנת דלק הנ"ל, משום מה לא הצלחתי לתדלק,
והעובד שם ביקש את הכרטיס אשראי כדי לעזור לי.
תכלס’ ניסה כמה פעמים לא הצליח...
בחשבון בנק בעו"ש זה מה שאני רואה
יש למישהו מושג מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• תנועות בחשבון.pdf
    KB 60 · צפיות: 274
  • הוסף לסימניות
קופץ על הנושא...
הלילה הייתי בתחנת דלק הנ"ל, משום מה לא הצלחתי לתדלק,
והעובד שם ביקש את הכרטיס אשראי כדי לעזור לי.
תכלס’ ניסה כמה פעמים לא הצליח...
בחשבון בנק בעו"ש זה מה שאני רואה
יש למישהו מושג מה זה אומר?
פשוט מאד.
הנסיון לא צלח אבל הצליח לקבל את האישור לכן בתחילה יש חיוב ומיד אח"כ זיכוי.
אין סיבה לדאגה.

• הוסף לסימניות
בכל ביצוע תדלוק יש בעיה, והיא, שבעל התחנה רוצה לוודא שיש ללקוח כסף לשלם לפני שהוא ממלא לו דלק, אבל הוא לא יודע כמה כסף יעלה התדלוק, ולכן הוא או חברת האשראי ליתר דיוק, תופס מסגרת של 500 ש"ח בבנק או באשראי, ורק אחר כך מתדלק, וגובה את התשלום, וכשהתשלום עבר בהצלחה משחרר את המסגרת שתפס ליתר ביטחון.
עד כאן בתדלוק רגיל, אצלך לא בוצע תדלוק, אבל כן נתפס מסגרת, והיות שלא בוצע תדלוק המסגרת השתחררה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשאתה נתקע ב6 בבוקר עם נורית של הדלק דלוקה- יותר רלוונטי ה"חבל" הראשון........
עיקר השאלה אם זה איסור גמור לפרנס מחללי שבת או רק דבר ראוי.
כל אחד ישאל את רבותיו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון מאד
אבל לא לשכוח שכמו שהנורה יכולה לדלוק פתאום ככה הדלק יכול להיגמר לגמרי.... אהה זה לא, כי מתוכנן מראש? גם הנורה יכולה להתכנן...

• הוסף לסימניות
אבל עדיין מצוין שם סכום של 225 ש"ח שלגביו לא כתוב זיכוי. אז מה זה אומר?
אם זה ירד לטובת תחנת הדלק סימן שזה ירד ממך ועבר לתחנת הדלק על כל המשתמע
אבל יכול להיות שזה ירד בחנות אחרת?

• הוסף לסימניות
אני מתכוון למתי שאפשר. מתי שאי אפשר יש את זה
עיקר השאלה אם זה איסור גמור לפרנס מחללי שבת או רק דבר ראוי.
כל אחד ישאל את רבותיו.
וכמובן שכשאפשר להתכונן מראש החבל השני רלוונטי בדיוק כמו הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה