כללי התיעצות

• הוסף לסימניות
לאור המצב שבאשכול הקודם לא היו כל תגובות
פתחתי אשכול נוסף ועכשיו נמקד את השאלה
אני מעצבת חוברת של 6 עמודים כולל כריכה ודף אחד מתוך החוברת אני אמורה לשנות בכל חוברת תמונה של ילד אחר ז"א דף אחד אני צריכה לשבת ולעצב בתוכו 240 ילדים
כמה הגיוני שאני אקח ללא דפוס

אל תענו לי: " תשערי כמה זמן זה יקח וכו" כי לפעמים הלקוח זה נשמע לו לא הגיוני וכד'
כמה אתם מעריכים עבודה כזאת

ואודה מעכשיו למי שיעזור לי תודה תודה

• הוסף לסימניות
לענ"ד קחי מחיר נפרד לחוברת + הכריכה
ועל העמוד שאת משנה אותו (במיוחד אם את צריכה לסגור את העמוד הזה 240 פעמים pdf!) תוספת מחיר.

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת 400 ש"ח
בסה"כ זו לא עבודה כ"כ קשה רק להחליף תמונות
בכזו כמות לא צריך לשנות צבעים, חדות וכו' לכל ילד

• הוסף לסימניות
ציבי
את לא מעצבת 240 עמ'
אלא עושה 240 שכבות (מקוה שאפשר) ובכל פעם מדליקה עין אחרת
באינדיזיין CS4
יש מלל מותנה, לא בדקתי את הנושא אולי יש אפשרות לתמונות

לגבי המחיר
לא פחות מ-100 שח לכל עמוד
וכריכה מתחיל מ-250

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה אחרת;308308:
אני הייתי לוקחת 400 ש"ח
בסה"כ זו לא עבודה כ"כ קשה רק להחליף תמונות
בכזו כמות לא צריך לשנות צבעים, חדות וכו' לכל ילד

תקשיבי לי ז"א אם אני אקח 400 ש"ח אז זה אומר שלוקח לי 3.3 שעות ממש לא לוקח לי הרבה יותר שעות זה לעצב 5 עמודים עם חיבור/סיפור שהעיצוב כמובן יהיה תואם וחוץ מזה כריכה וחוץ מזה עוד עמוד לעצב 240 פעמים הבנת נראה לי זה יקח לי בערך 7 שעות לפחות לא???? אני מעצבת ברמה טובה ומקצועית ולא סתם תמונות תקועות הבנת???

• הוסף לסימניות
במידה והתמונות צולמו בצורה מקצועית והקומפוזיציה והקלוז אפ זהים בכולם, אפשר ליצור אקשן אחד ולהחיל אותו על כל התמונות כך שחצי מהעבודה נעשית די בקלות, מקסימום צריך לתקן אח"כ מיקומים בתוך המסיכה אך אני מאמין שאם התמונות זהות מבחינת קומפוזיציה וקלוז אפ לא יהיה צורך בכך.
אח"כ יש ליצור אקשן נוסף של שמירת קובץ ולאחר מכן להדליק כל פעם עין של תמונה אחרת ולהפעיל את האקשן של השמירה.

• הוסף לסימניות
אז כך
התמונות צולמו ע"י צוות המעון סה"כ אני עושה תיקוני צבע גודל וכו
ועוד שאלה למה על כריכה צריך לקחת יותר לא שאני לא רוצה אבל זה שאלה
ועוד שאלה האם עמוד זה נקרא שני צידי הספר כשהו פתוח או רק צד אחד כיוון שהעיצוב שאני אמורה לעשות זה כשהספר פתוח אז עיצוב אחד לשני הצדדים בימין ושמאל הובנתי:confused:;)

• הוסף לסימניות
אם העיצוב הוא אחד רק שהוא יודפס על שני עמודים, מבחינתך זה עיצוב אחד.. לגבי תמחור זו כבר שאלה אחרת, אינני יודע מה נהוג.

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות של data merge

זה יכול להועיל מאוד בעמוד הבעייתי הזה, יש המון מדריכים באינטרנט שיראו לך איך בדיוק עושים את זה, וזה ידרוש ממך בעצם לעצב את העמוד רק פעם אחת, ואינדיזיין תכפיל אותו כפול 240 פעם בכל פעם עם תמונה אחרת- והכל במעט מאוד לחיצות כפתור

(לדוגמא- הלינק הזה:

http://www.theindesigner.com/podcasts/tid43_theindesigner_43.mp4

(אפשר לצפות בסרטון בעזרת נגן QuickTime )​

לגבי המחיר- תתמחרי לפי עמוד * כל העמודים שאת מעצבת​
משהו כמו 90-100 ש"ח לעמוד * 6 + 240
והכריכה בנפרד- יותר יקרה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
רחליש תודה תודה
ותודה לכל העוזרים והמיעצים
ואני שואלת שוב את אותה שאלה
מדוע על כריכה לוקחים יותר(לא שאני לא רוצה:))
אבל בעקרון זה חוברת למעון והכריכה אפילו יותר פשוטה מהעיצוב של החוברת

• הוסף לסימניות
לא חושבת שצריך לקחת יותר
לא מדובר כאן בכריכה של איזה ספר,
זה עיצוב הדומה לחוברת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;308318:
תקשיבי לי ז"א אם אני אקח 400 ש"ח אז זה אומר שלוקח לי 3.3 שעות ממש לא לוקח לי הרבה יותר שעות זה לעצב 5 עמודים עם חיבור/סיפור שהעיצוב כמובן יהיה תואם וחוץ מזה כריכה וחוץ מזה עוד עמוד לעצב 240 פעמים הבנת נראה לי זה יקח לי בערך 7 שעות לפחות לא???? אני מעצבת ברמה טובה ומקצועית ולא סתם תמונות תקועות הבנת???

צודקת, לא הבנתי בהתחלה שזה כולל חיבור/סיפור, התייחסתי יותר לעבודה שבהחלפת התמונה 240 פעמים ולא היה נראה לי שזה הרבה מאמץ. כמובן שתקחי יותר אולי בסביבות 700 ש"ח אבל אל תפריזי.

התכוונתי לעבודה ברמה טובה ומקצועית, אז לא להעלב, אוקיי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה