כללי התלבטות אחרונה לגבי לוגו

• פותח הנושא JOW
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ממש קשה להחליט בניהם עזרו לי להחליט גם לגבי הפונט אני עדיין לא סגור

קבצים מצורפים

• התלבטות אחרונה.png
    KB 655.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הפונטים האלו הם פונטי מערכת חינמיים, ולכן הם משדרים חוסר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
לדעתי השני הרבה יותר מתאים למטרה!
הפונט מדי סתמי....

• הוסף לסימניות
מספר 1, וגם מבחינת הפונט שלו.

• הוסף לסימניות
מספר 1. הפונט בכיוון הנכון (סנס-סריף), רק תשתמש במשהוא יוקרתי יותר. תבדוק אם הלקוח מוכן להוציא עוד כ-30$ ותקנה משהו ב-font.com (אחרי שתתיעץ כאן קודם)

• הוסף לסימניות
ב 2 מפריעה לי ההתנגשות בין הקשקושים לכיתוב. לא הייתי הולכת עליו בכלל.
1 יותר מוצלח- להחליף את הצבע של הכיתוב. ולעלות את האובייקט למעלה (אםילו שיש יישור בנקודה של ה- I), זה מפריע!
סה"כ יפה!

• הוסף לסימניות
לכל שוללי הפונט המליצו לי על פונט אחר

• הוסף לסימניות
מס' 1

עם כמה שיפורים:
-עיבוי הפונט / פונט יותר עבה
-אולי ליצור M מהעיטורים? (להפוך אחת מהן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י JOW;537136:
כשתוציא כסף על פונטים אז הביקרות הראשון שלך על העבודות של אחרים תהיה ‏‏‏‏‏תשנה פונטים‎ אפילו שלא תדע להמליץ להם על פונטים מסוימים

ותכבד אותם בהערינג ושוקלד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י JOW;537136:

Caspari
Frutiger Next
Futura
Quaadraat Sans
Syntax

כולם פונטים קלאסיים שבכל מקרה כדאי שיהי לך. אבל הם פונטים שכבר קיימים הרבה שנים.

במחשב שלך מסתמא יש גם את הפונטים האלו:

Gill sans
Lucida Sans
Myriad Pro

שהם גם גופנים מכובדים וטובים.

• הוסף לסימניות
אגב, מותר גם להוריד את הנקודה מה-i בלוגו כזה. זה קצת מפריע. להרבה פונטים יש כזה גליפ, דוגמא: ı

• הוסף לסימניות
השני נראה צילום צלעות

• הוסף לסימניות
הראשון (!) משדר מקצועיות ומוצלחות (הv במיוחד)
קולע למטרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;537176:
כשתוציא כסף על פונטים אז הביקרות הראשון שלך על העבודות של אחרים תהיה ‏‏‏‏‏תשנה פונטים‎ אפילו שלא תדע להמליץ להם על פונטים מסוימים

ותכבד אותם בהערינג ושוקלד

ההודעה נשמעת כעוסה למדי...
בתור מעצבת בלתי תלויה, לא מעצבת פונטים בפונטטייפ, לא עובדת במסטרפונט ובפונטביט, אני אומרת באחריות מלאה: הא' ב' של העבודה זה פונטים!!!! (תרתי משמע...) פעמים רבות אני מעצבת עבודה בשחור לבן, טיפוגרפית בלבד, ורק אח"כ בוחרת צבעים מתאימים, תמונות ורקע.
אני מבינה שלמי שלא מבין בזה קשה אולי לראות את זה, כמו שלי קשה "להכנס" לתוך פונטים באנגלית, משום שזו שפה זרה עבורי. כבר קרה שלקוח ביקש שאחליף לו את הפונט "רפורמה" שנראה לדעתו פשוט ומשעמם למשהו מהמם כמו "גוטמן יד ברש"...

• הוסף לסימניות
ה1 הרבה יותר יוקרתי - הפונט להחליף ואם אפשר פונט שהM שלו ישתלב עם העיטור (שנארה משהו דומה לאות M)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;537386:
ההודעה נשמעת כעוסה למדי...
בתור מעצבת בלתי תלויה, לא מעצבת פונטים בפונטטייפ, לא עובדת במסטרפונט ובפונטביט, אני אומרת באחריות מלאה: הא' ב' של העבודה זה פונטים!!!! (תרתי משמע...) פעמים רבות אני מעצבת עבודה בשחור לבן, טיפוגרפית בלבד, ורק אח"כ בוחרת צבעים מתאימים, תמונות ורקע.
אני מבינה שלמי שלא מבין בזה קשה אולי לראות את זה, כמו שלי קשה "להכנס" לתוך פונטים באנגלית, משום שזו שפה זרה עבורי. כבר קרה שלקוח ביקש שאחליף לו את הפונט "רפורמה" שנראה לדעתו פשוט ומשעמם למשהו מהמם כמו "גוטמן יד ברש"...
זה לא בא מכעס או מתסכול אבל רוב הפעמים התגובות של שינוי פונטים היא בצורה יבשה למדי או בהודעת אזהרה תשנה פונטים דחוף כאילו.....
וכל הכבוד לפנחס שהרים את הכפפה וביקש מכל המבינים בפונטים להגיד לו באיזה פונטים כן להשתמש
אף אחד לא מתכחש לעובדה שהפונטים היא מרכיב עיקרי במודעה וצריך נסין בזה לדעת איך להשתמש אבל אל תשכחי שהרבה משתמשים פה הם עדיין באמצע לימודים ולא הגיעו לשלב לימוד פונטים

• הוסף לסימניות
תשובה אלגנטית לגמרי....

• הוסף לסימניות
זה הלוגו שנבחר

לפי רוב התגובות אני בע"ה אלך על הזהב אפור מה עוד שזה הראשון שהתחברתי אליו, תודה רבה על כל התגובות. פנחס

קבצים מצורפים

• לוגו עם תאורה.jpg
    KB 951.4 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה