התלבטות בכניסה לאופק חדש

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
קודם אציג את הנתונים שלי כדי שהשאלה תהיה ברורה:
אני מחנך כיתה ו' ורכז בטחון במוסד מוכר רשמי 100% משרה שנת וותק רביעית בעולם הישן.
מקבל כרגע בתלוש כ-2200₪ תוספת לשכר מינימום.
סיימתי תעודת הוראה וכרגע באמצע לימודי תואר ראשון שיסתיימו באמצע שנה"ל התשפ"ב.

בהנחה שאצליח השנה להגיע למקסימום גמולים האפשרי,
האם עדיף לי להכנס לאופק בסוף השנה הזאת לפני שאסיים את התואר הראשון או שכדאי להכנס בסוף השנה הבאה אחרי סיום התואר?
השאלה מתייחסת בהקשר לדברים שקראתי אודות שיעור המרה המשמעותי יותר עבור לא-אקדמאים (ולא לגמרי הבנתי ביחס למצבי)

אודה מאוד לתשובה ברורה בעניין

• הוסף לסימניות
עדיף לגמור את הגמולים במקסימום האפשרי (16 גמולים) ולהכנס לאופק אחרי שסיימת את התואר

• הוסף לסימניות
נאמר כאן בשרשור אחר בנושא שבכניסה לאופק ללא תואר מקבלים מקדם המרה גבטה יותר שמאפשר דווקא לחסרי התואר להכנס בדרגה גבוהה יותר.
לא הבנתי לחלוטין אם זו ההמלצה למצבי לכן אשמח לעצה מהמבינים בעניין ומכירים

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר את הנושא אשמח למענה

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי. נכנסתי לאופק עם תואר.
ממה שהביאו שם- אמנם בכניסה לאופק ללא תואר הדרגה ההתחלתית גבוהה הרבה יותר, אבל לכאורה אחרי שיש תואר אמורים לעשות המרה מחדש, ואז לא הרווחת כלום.
אין לי מושג מה קורה בפועל.

• הוסף לסימניות
נאמר בפורום שגם כשמתעדכן התואר זה נעשה על סמך נתוני ההמרה הגבוהים שאיתם נכנסתי ואז זה לא מוריד אלא מעלה..
איפה אני יכול לברר את זה?
בינתיים חיפשתי בכל דרך אפשרית מקור מקצועי לקבל על זה תשובה ולא מצאתי...
מישהו יודע להפנות אותי?

• הוסף לסימניות
אתה שייך להסתדרות המורים? אם כן, הם כנראה הכתובת

• הוסף לסימניות
נאמר כאן בשרשור אחר בנושא שבכניסה לאופק ללא תואר מקבלים מקדם המרה גבטה יותר שמאפשר דווקא לחסרי התואר להכנס בדרגה גבוהה יותר.
לא הבנתי לחלוטין אם זו ההמלצה למצבי לכן אשמח לעצה מהמבינים בעניין ומכירים
לא בדקתי את הנושא כרגע
אבל לפי מה שזכור לי את הדרגה היותר גבוהה מקבלים בטבלת שכר למורה בכיר
ואחרי התואר מקבלים דרגה נמוכה בטבלת שכר לתואר ראשון
כך שגם הדרגה היותר נמוכה לתואר ראשון בפועל היא יותר גבוהה

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את הנושא כרגע
אבל לפי מה שזכור לי את הדרגה היותר גבוהה מקבלים בטבלת שכר למורה בכיר
ואחרי התואר מקבלים דרגה נמוכה בטבלת שכר לתואר ראשון
כך שגם הדרגה היותר נמוכה לתואר ראשון בפועל היא יותר גבוהה

שזה אומר שכדאי להיכנס לפני תואר?

• הוסף לסימניות
לא יודעת להגיד לך מה כדאי להכנס
רק שאצלי בגלל כמה שטויות במועד ההמרה (לא סיימתי כמה גמולים, היקף המשרה שלי ירד באותו חודש ולא הייתי זכאית למשרת אם) נכנסתי לאופק בדרגה או שתיים נמוכות יותר ממה שיכלתי לקבל.
הנזק הוא הפרש משמעותי מאוד במשכורת החדשית

תנסה לעשות כמה שיותר שיעורי בית

• הוסף לסימניות
אז זה בדיוק מה שאני לא מצליח להבין סופית..
האם עדיף להכנס לפני התואר או אחרי?
בהנחה שיש לי 24 גמולים ו10 שנות וותק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה