כללי התלבטות לגבי פרסום לעצמי

• הוסף לסימניות
אני כרגע באמצע לימוד גרפיקה, ומכיוון שעיצבתי כבר איזה עשרים מודעות - קיבלתי ביטחון ואני רוצה להתחיל לפרסם את עצמי. עצבתי שלשה מיתוגים בסגנון שונה לחלוטין אחד מהשני, ואני מתלבט מה יותר טוב - לא מבחינת העיצוב אלא מבחינת הסיכוי למשוך לקוחות.
וכמובן אשמח לקבל חו"ד על המודעות עצמן.

תודה רבה.

אלה עם הפרחים זה שני צדדים לכרטיס ביקור.

• הוסף לסימניות
שלושה סגנונות שונים שמסמלים דברים שונים.
קודם תחליט את הסגנון אח"כ יעוץ איך לשפר.

אם אתה מחפש להיות מעצב סולידי שיודע לחבר יפה כריכות ספרים ומודעות יפות בלי קניצ'ים אלא פשטות משהו אמריקאית הראשון.
אם אתה מחפש לעשות סגנון ילדותי כגון, אלבומי ילדים פרסומות למכירת מוצרי ילדים ובנות השני.
ואם אתה הולך על סגנון הפרסום מיתוג וכדו' השלישי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;439034:

אם אתה מחפש להיות מעצב סולידי שיודע לחבר יפה כריכות ספרים ומודעות יפות בלי קניצ'ים אלא פשטות משהו אמריקאית הראשון.
אם אתה מחפש לעשות סגנון ילדותי כגון, אלבומי ילדים פרסומות למכירת מוצרי ילדים ובנות השני.
בהצלחה!
אני מחפש לעשות את כל אחד ממהדברים הנ"ל. המטרה שלי זה להתפרנס, והשאלה שלי היא עם מה כדאי לצאת כדי להגיע ליותר לקוחות. ז"א לאיזה סוג גרפיקאים יש יותר ביקוש.

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;439034:

בהצלחה!
אני מחפש לעשות את כל אחד ממהדברים הנ"ל. המטרה שלי זה להתפרנס, והשאלה שלי היא עם מה כדאי לצאת כדי להגיע ליותר לקוחות. ז"א לאיזה סוג גרפיקאים יש יותר ביקוש.

תודה.

• הוסף לסימניות
פרסום לדעתי הוא התחום שהכי קשה להכנס אליו.

הייתי עובד על עוד סגנון שאין לך פה שהוא גרפיקה באיכות ממש טובה וזה כולל כבר את כל השאר בתוכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה