כללי התלבטות קשה, אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
שוב אני..:D
לאחר ששקלתי שוב ושוב, אני ממש מתלבטת, מצד אחד אהבתי יותר את העיצוב של הלוגו של מג'יק, אבל התחברתי יותר לשם טוליפ.. בקיצור..חשבתי אולי לחפש שם נרדף לשם מג'יק, קסם, כדי להשאר עם העיצוב של מג'יק עם שם שיתאים יותר ללוגו של מעצבת גרפית ולא ללוגו של מוצרי ניקיון :rolleyes:
בכל אופן במילון זה כך, קסם=מופת אז חשבתי על השם "מודל" שזה מופת באנגלית והסלוגן "יצירת מופת" מודל=מופת
מה אומרים מתאים? או לוותר ודי? אני ממש מבולבלת :( בבקשה תעזרו לי :)
תודה לכולם..
מצורף דוגמא
11-03.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז זה כבר עונה על השאלה האם השם מתאים..
השאלה הבאה היא, האם מבחינה חוקית זה שולל ממני את הזכות לקרוא את שם העסק שלי "מודל" כי עסק בשם כזה כבר קיים?

אל תשתמשי.
לא יודעת לגבי החוק, רק שזה לא מקובל וגם לא כדאי לך.

גם אני עדיין בשלבי החיפוש אחר השם והלוגו המושלמים...
אל תמהרי לשומקום..
תשקיעי בתיק העבודות, בלאגור לקוחות ואח"כ בשם...
זה הדבר הכי פחות חשוב לדעתי...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אל תשתמשי.
לא יודעת לגבי החוק, רק שזה לא מקובל וגם לא כדאי לך.

גם אני עדיין בשלבי החיפוש אחר השם והלוגו המושלמים...
אל תמהרי לשומקום..
תשקיעי בתיק העבודות, בלאגור לקוחות ואח"כ בשם...
זה הדבר הכי פחות חשוב לדעתי...
בהצלחה!
צודקת
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה