דרוש מידע התמודדות בסמינר- בקשות

• הוסף לסימניות
לצורך התמודדות בסמינר אני זקוקה עבור הבת שלי למס' דברים. דבר ראשון לשירי יום הולדת באידיש. יש למשהו?

ומה יהיה עם ההתמודדויות האלה? אני שמחה שהן נהנות ועסוקות ברמה שלא רואים אותם. אבל הרעיונות ההזויים.... כרגע אחת מחפשת לשכור אוהל ובקבוצה של השנייה מחפשים משהו שיסיע להן עז לסמינר....

• הוסף לסימניות
לצורך התמודדות בסמינר אני זקוקה עבור הבת שלי למס' דברים. דבר ראשון לשירי יום הולדת באידיש. יש למשהו?

ומה יהיה עם ההתמודדויות האלה? אני שמחה שהן נהנות ועסוקות ברמה שלא רואים אותם. אבל הרעיונות ההזויים.... כרגע אחת מחפשת לשכור אוהל ובקבוצה של השנייה מחפשים משהו שיסיע להן עז לסמינר...
הזוי!
אבל זה חלק מכיף שלהם העיקר שייהנו!!

• הוסף לסימניות

ומה יהיה עם ההתמודדויות האלה? אני שמחה שהן נהנות ועסוקות ברמה שלא רואים אותם. אבל הרעיונות ההזויים.... כרגע אחת מחפשת לשכור אוהל ובקבוצה של השנייה מחפשים משהו שיסיע להן עז לסמינר....
האנט איז די יום הולדת פין מוישי אלע קינדערלעך פרייען זיך (היום יום הולדת למוישי כל הילדים שמחים)
מיט די ענטעלעך פאצ' פאצ' פאצ '(מוחאים כפיים ) (עם הידיים מוחאים כף)
מיט די פיסעלעך קלאצ קלאצ קלאצ (רוקעים עם הרגלים) (עם הרגליים עושים קול)
יאללי יאללי יאללי וכו'

• הוסף לסימניות
האנט איז די יום הולדת פין מוישי אלע קינדערלעך פרייען זיך (היום יום הולדת למוישי כל הילדים שמחים)
מיט די ענטעלעך פאצ' פאצ' פאצ '(מוחאים כפיים ) (עם הידיים מוחאים כף)
מיט די פיסעלעך קלאצ קלאצ קלאצ (רוקעים עם הרגלים) (עם הרגליים עושים קול)
יאללי יאללי יאללי וכו'
ואו, תודה!!
אבל אני מתכוונת לקבצי שמע

• הוסף לסימניות
יש שירי יום הולדת באידיש של 'מוסיגן' שירים מדהימים אבל עולה הרבה כסף
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה